Diada comiat temporada CV PĂČrtol

2 mayo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Foto familia CV PortolEl proper dissabte, dia 4 de maig, en el pavellĂł municipal de Blanquerna, a partir de les 10:30,  arrancarĂ  la famosa diada de comiat de temporada del Club Voleibol PĂČrtol. I quĂš Ă©s el que fem a aquesta diada? Resposta senzilla, partidets de volei durant tot el dia!!!!!

Per les categories sĂšniors la temporada ha acabat i molts ja estan preparant la de volei platja. Amb els mĂ©s petits i petites continuam fent un mes mĂ©s de feina de tecnificaciĂł, aprofitant aquestes setmanes que ja no hi ha competiciĂł per avançar en aspectes tĂšcnics que durant la temporada no s’hi pot deixar tot el temps que voldrĂ­em.

La diada començarà a partir de les 10:30 del matí i organitzarem partidets entre els jugadors/es, familiars, amics, directius i tot el que s’animi a venir a gaudir de jugar a voleibol amb nosaltres, tots sou benvinguts, tots hi estau convidats!!

Devers les 14:00 farem una aturadeta per carregar forces amb una exquisita torrada de germanor, que tan bĂ© ha funcionat en les anteriors edicions. Per un preu mĂČdic de 5€ la gent tindrĂ  un plat de carn, pa i beguda. Ho farem, com sempre, a l’exterior del pavellĂł marratxiner i grĂ cies a aquest soleiet ens sortirĂ  rodĂł.El tiquet s’ha de comanar en el mail joseluis@voleibolportol.com o en el telf 655 57 24 62.

Una vegada acabat de dinar i haver fet una mica de digestiĂł ens hi tornarem a posar amb els partidets, la pilota no s’aturarĂ  mĂ©s que es temps de dinar!!!!!!!!!!!

Vos hi esperam a tots

informa CV.Portol

Comentarios cerrados