CV Sóller ; Tres equips han assolit el seu passaport per als respectius Campionats d’Espanya

23 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

921701_10200176363504431_1795185266_oAquest cap de setmana 3 equips mes del CVS han assolit el seu passaport per als respectius Campionats d’Espanya proclamant-se Campions de Balears.

Els primers foren els Infantils de Felip Reynes que guanyaren 3-0 al Mancor acabant una temporada inmaculada en que no han cedit un sol set. I tot seguit seguiren les seves passes els cadets. Els nins del CVS, que juguen amb una mescla d’Infantils i Cadets, s’imposaren 3-0 al St. Josep Obrer acabant primers amb 18 victories i 2 derrotes en tota la lliga. Els dos equips sollerics accedeixen directament al Campionat d’Espanya.

I el diumenge dematí fou el torn de les Infantils de Pep Tugores. El CVS Fet a Sóller jugà un gran Campionat de Balears en que no cedí cap set i en el partit decisiiu contra el Montesion va demostrar tot el volei que porten dins deixant detalls de gran qualitat.

Enhorabona a tots i sort en els Campionats d’Espanya!!

Comentarios cerrados