DIADA ESCOLETAS CONSELL DE MALLORCA SABADO 20 DE ABRIL (Pol.San Fernando)

19 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

escoletasEls partits es dividiran en dues parts que duraran 10’ cadascuna, amb un descans de 5’. Els equips dispondran de 5’ per prepararse per al segĂŒent partit. D’aquesta manera, els torns dels partits seran de 30’.

DesprĂ©s de cada partit s’anotarĂ  el resultat i s’actualitzarĂ  una classificaciĂł al moment. Hi ha dos grups (A i B) de quatre equips cadascun. Cada equip jugarĂ  3 partits en format de tots contra tots.

Els partits començaran i acabaran tots a la vegada. El nombre de jugadors serà 5 i porter. Els saques de banda i els córners es trauran amb el peu. Els porters podran escollir com treuen els saques de porteria, amb la mà o amb el peu. Tots els jugadors han de jugar com a mínim una part.

Si un equip guanya per cinc gols de diferĂšncia es tanca el resultat, tot i que el partit continuarĂ .

TIMMING

10:30 – 10:45: Arribada dels equips a San Ferran.

10.45: Escalfament

11:00 – 14:00: Partits

Captura

Comentarios cerrados