La Penya Esportiva S´Arenal (PESA) firma un convenio con la Conselleria de Salud, Familia y Binestar Social

17 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

IMG_4619El conseller, Martí Sansaloni, ha signat els convenis amb la presidenta d’AMADIBA, Elvira Jiménez; la germana de la caritat de la Congregació Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, Margalida Jordà; el batle de Son Servera, José Barrientos, i la Presdidenta de la Penya Esportiva S’Arenal, Mercedes Campos. També ha estat present a l’acte el director general de Família, Benestar Social i Atenció a Persones en Situació Especial, Rafael Romero.

L’objecte d’aquests convenis és donar compliment a les mesures judicials imposades als menors que no suposen privació de llibertat, dirigides a la prestació de serveis en benefici de la comunitat mitjançant activitats d’interès social o en benefici de persones en situació de precarietat.

Comentarios cerrados