Mallorca-Celta (Lunes 21,00 Hrs) Noche de FĂștbol , Noche de Ball de Bot, Noche para la esperanza

14 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Real Mallorca

554989_442067959208644_830869286_nDilluns, al partit del RCD Mallorca contra el real club celta de Vigo, a l’interior del mateix estadi hi haurĂ  una demostraciĂł de ball de bot, entre els que hi asistirĂ  de forma desinteressada els porrerencs Aires de Monti-sion tambĂ© hi asistirĂ n un bon grapat de nins i nines, amb alguns pares , mares i responsables de l’escola Verge de montision tambĂ© de porreres, als que l’ Ajuntament de Porreres els convidarĂ  a berenar a tots. Moltes gracies a la batlesa , na Xisca Mora Veny que no ha dubtat a ajudar a n’aquest massiu desplaçament porrerenc cap a ciutat. A veure si se diverteixen, veven un bon espectacle i guanyam. Que sigui una festa i s’ho passin molt be. Moltes gracies a tots per ajudarmos a fer mallorquinisme per la vila. Visca porreres, visca el mallorca.

Partido del lunes contra el RCD Mallorca, celta de Vigo, en el interior del estadio sí mismo habrå una demostración de ball de bot, entre los que asistirån como voluntarios allí porrerencs Aires de Monti-sion asistiràn también son un buen montón de niños y niñas, algunos padres y funcionarios de la escuela también montision Virgen porreres, para que el Consejo invitó a bocado se superan. Muchas gracias al alcalde, quien no ha dudado en na Mora de Xisca Veny ayuda n este cambio masivo hacia porrerenc. A ver si tienes diversión, un buen espectåculo y veven guanyam. Es una fiesta y se pasa muy bien. Gracias por ajudarmos hacer mallorquinisme a la ciudad. ¥ Viva, viva el porreres mallorca.
544705_367869473332605_1621841174_n

Comentarios cerrados