Crònica de la jornada matinera del Campionat de Balears juvenil masculí de Voley

13 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

campionat_balears_portol_eivissaDos partits hem viscut avui matí en el pavelló marratxiner de Blanquerna els quals han enfrontat a les 10:00 h al CV Artà vs CV Manacor deixant pel torn de les 12:00 h als locals del Podes i Tales CV Pòrtol vs CV Eivissa.

L’Artà ha sortit victoriós del partit que obria el Campionat. Els manacorins, amb vàries baixes per lesions han fet passar més pena de l’esperada als segons classificats de la lliga regular. L’electrònic ha marcat al final del match 3-0 encara que els parcials demostren que no hi ha hagut tanta diferència entre els dos equips, sobretot en el tercer set que els manacorins han disposat d’una bolla de set que no han sabut aprofitar 25-20 25-19 29-27.

Un poc passades les 12:00 es posava en marxa el partit entre portolans i eivissencs. Els locals del Podes i Tales CV Pòrtol havien d’assumir el difícil paper de favorit i demostrar-ho dins la pista de joc. Dit i fet, des del primer punt els portolans han marcat el ritme i els eivissencs funcionaven a ratxes. La trancisió funcionava de 10 gràcies al bon afer del bloqueig, fixant molt bé per les bandes i facilitant molt la reconstrucció. El partit ha acabat 3-0 per Podes i Tales 25-16 25-19 25-18.

Pel torn de capvespre ens espera un emocianantíssim Artà – Eivissa a les 17:00 h i per les 19:00 els marratxiners de Podes i Tales CV Pòrtol contra el CV Manacor.

Comentarios cerrados