El Volei Sant Cugat pot ascendir a Superlliga 1 si queda entre els tres primers, Una nova normativa amplia els equips de Superlliga de 10 a 12

12 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

voleibol_cvsc_extremaduraLa federaciĂł espanyola de voleibol ha confirmat a Cugat.cat que la tercera plaça de la fase d’ascens a Superlliga, que estĂ  disputant el Club Voleibol Sant Cugat tambĂ© serveix per pujar de categoria. Una nova normativa que amplia els equips de Superlliga de 10 a 12 per a la temporada vinent ho facilita. Les santcugatenques sĂłn quartes a falta de dues jornades i reben dissabte el tercer, l’Extremadura Arroyo. Les de Leo Passerine han de guanyar els dos partits i que les extremenyes punxin amb les santcugatenques i amb el lĂ­der invicte, el Vall d’HebrĂłn, a la darrera jornada.

La Superlliga 1 actualment estĂ  integrada per 10 equips, perĂČ de cara a la temporada vinent estarĂ  formada per 12 conjunts. Aquest fet fa que de l’actual Superlliga 1 nomĂ©s baixi l’Ășltim classificat i per tant que de Superlliga 2 pugin fins a tres equips de la fase d’ascens. Aquest fet beneficia el Club Voleibol Sant Cugat que tĂ© opcions d’assolir la tercera plaça. Les possibilitats passen per guanyar l’Extremadura aquest dissabte i esperar que les extremenyes perdin el darrer partit davant el Vall d’HebrĂłn, campiĂł de lliga i tambĂ© invicte. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel MartĂ­nez, afirma que l’objectiu era la quarta plaça, perĂČ que amb aquest canvi de normativa arribar a la tercera plaça els donaria l’ascens matemĂ tic a Superlliga 1.

El club demana el suport de l’aficiĂł per aquest partit davant l’Extremadura. MartĂ­nez defineix el matx ‘com una autĂšntica final’ i espera que el pavellĂł estigui ple.

El partit entre el Club Voleibol Sant Cugat i l’Extremadura Arroyo es disputa dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al pavellĂł de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

Comentarios cerrados