I SEMICROSS POPULAR, FESTA DE L’ERMITA LLUBÍ (13 d’abril de 2013 )

11 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

untitledLes inscripcions es faran a través d’Internet, a la pàgina www.elitechip.net fins divendres dia 12 d’abril del 2013 a les 21 h. Es podran inscriure fins trenta minuts abans del començament de la cursa a davant la tenda Electro Socias. Els preus seran els següents:

 

 

Reglament de la cursa

Lloc, dia, data i tipus de prova.

1. L’Ajuntament de Llubí organitza la I SemiCross Popular Festa de l’Ermita 2013 patrocinat per Electro Socias.

2. La cursa tindrà lloc dissabte dia 13 de Abril del 2013, a les 16:30 h.

3. El circuit de la cursa serà un 50% d’asfalt i 50% per camins rurals (freqüentats, per tant, poc accidentats) amb una distancia de 8.200m (aproximadament). Recorregut (estarà degudament senyalitzat):

4. Tindrà sortida i arribada a davant la tenda ElectroSocias (a prop de la Plaça de l’església).

Categories i premis:

5. La cursa es disputarà en dues categories: absoluta masculina i absoluta femenina. A més, també hi haurà la categoria local.

6. La participació a aquesta cursa popular està oberta a tothom major de 14 anys. Cada corredor participa sota la seva pròpia responsabilitat i manifesta que té un nivell de condició física suficient per afrontar la prova.

7. Trofeus i obsequis seran els següents:

· Lot de productes per els tres primers classificats en cada categoria (absoluta masculina i absoluta femenina).

· Lot de productes per els tres primers classificats locals en cada categoria (absoluta masculina i absoluta femenina).

· Obsequi d’una camiseta per els primers 150 inscrits.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

8. El cronometratge de la prova es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip (en cas de lloguer) es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament.

9. És obligatori l’ús del xip de cronometratge, si no es disposa de xip propi es podrà llogar. El xip de lloguer s’ha de tornar un cop s’hagi acabat la cursa. El no retorn del xip (en cas de lloguer), implicarà la desqualificació automàtica.

10. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova (a davant).

11. La prova serà controlada per l’organització. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels participants. L’organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tingui un comportament antiesportiu.

Inscripcions:

12.

· Participant amb xip propi: 5€

· Participant sense xip: 5€ + 3€ (lloguer)

Seguretat:

13. La seguretat del circuit serà controlada per la Policia Local de Llubí, Protecció Civil i pels membres de l’organització.

14. Es disposarà d’ambulància d’emergència per a l’assistència dels participants.

15. L’organització pot modificar el recorregut o anul·lar la cursa, per causes alienes o de força major.

Avituallament:

16. A prop de l’ermita (km 5,5) es disposarà d’avituallament líquid. A la zona de meta hi haurà un refresc (aigua, fruita i altres) per tots el participants un cop acabada la cursa.

Vestidors i dutxes:

17. Es podrà fer ús dels vestidors i dutxes ubicats en el Poliesportiu Municipal de Llubí (a 500m), abans i un cop acabada la cursa.

Altres normes:

18. Drets d’imatge. Tots els participants autoritzen a l’organització de la Cursa Popular que la seva imatge pugui aparèixer en fotografies corresponents a l’activitat amb la possibilitat de ser publicades en diaris, revistes, internet, etc.

19. La participació a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa

Comentarios cerrados