Final feliç per una gran temporada del C.V. Sóller

10 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

IMG_2539-copia-copiaPartit carregat d’emocions el viscut al Pavelló Cati Pol de Consell. Les locals necessitaven guanyar per mantenir la categoria i les solleriques cercaven una nova victòria per arrodonir una segona volta espectacular on amb vuit victòries en onze partits disputats, s’han consolidat com el tercer millor equip de la lliga.

Els tres primers sets foren molt semblants amb un Consell disposat a donar-ho tot que agafava avantatge de 4-5 punts i un equip solleric que anava fent amb la sensació de que era superior i de que, sobretot amb l’atac podia desnivellar l’encontre en qualsevol moment.

En els dos primers sets s’aconseguí capgirar el marcador. Tant les receptores com l’oposada puntuaven amb contundència davant una defensa local incapaç d’aturar les atacants solleriques. En el tercer parcial no s’arribà a temps tot i que es tengueren opcions de victòria posant l’igualada a 24, però el desencert solleric acabà amb les aspiracions d’acabar amb el partit.

I en el quart set les del CVS sortiren disposades a no donar més oportunitats i comandaren el joc des de l’inici. Les locals deixaren de crear problemes en atac i les solleriques defensaren els atacs durs i les fintes amb molt de control que permetia contratacar amb avantatge. Les centrals, poco a poc es sumaren al festival ofensiu solleric i el partit acabà amb el 14-25 final que reflexava la diferència vista damunt la pista. (Saveu de Soller)

Comentarios cerrados