Benjamin 2004; UD SEISLÁN L’UDM-CCE SANT LLUÍS B (3-5) De menys a més

8 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

IMG_1104Li va tocar remuntar al quadre de Toyo i Migue en la seva visita a Sant Carles per fer front a una UD Seislán que planto cara i de quina manera al quadre lluiser.

La primera part va ser de domini local que va començar el partit més endollat ​​que el CCE que per segona setmana consecutiva va veure com el seu rival era molt millor en el primer i segon quart del partit.

Bryan als dos minuts avançava als maonesos que vencien per mèrits propis i que donava ales als seus. De nou els locals es posaven per davant sense haver acabat el primer acte per mediació de Fernando que al minut 11 ia la vora de la primera parada donava de nou un avantatge més àmplia als unionistes.

El segon quart i amb les noves indicacions dels dos tècnics dels equips van sortir una mica més endollats. Els de Toyo millorar en defensa i en circulació de pilota i això els donava més claredat d’idees en atac. En una jugada de córner, Adrià aconseguia reduir distàncies amb un excel · lent gol olímpic. Era una brisa d’esperança per al CCE que arribava amb una mínima desavantatge al descans.

El tercer quart va ser el més disputat de tots, amb alternances al marcador que donaven molta emoció al matx. Javi aconseguia empatar el partit però poc després tornava a posar al quadre de per davant en el lluminós. No es va tancar aquí el tercer quart, Lluc tornava a empatar i deixava tot obert per al definitiu quart final.

Tocava fer les coses molt bé i assegurar al rereguarda per aconseguir la victòria. El van entendre a la perfecció els nois demostrant en aquest últim quart una molt bona actitud i concentració al mateix temps que una molt seriosa tasca ofensiva. Amb un joc molt elaborat i pausat es va desnivellar la balança. Karlos posava el 3-4 que donava la volta al partit per primera vegada però no el tancava. La lluita i lliurament maionesa es trobava amb un CCE molt ben plantat i controlador fins que Adrià de nou va aconseguir el 3-5 que donava la soferta victòria al quadre lluiser.

FITXA TÈCNICA

UD SEISLÁN L’UDM: Cardona, López, Mascaró, Marquès, Camps, Poa, Moliner i Pons. També van jugar: Lozano, Juanico i Fernández.

CCE SANT LLUÍS B: Albert, Borja, Javi, Karlos, David, Lluc, Sergi I Luhay. També van jugar: Màxim, Adrià, Miquel, Pau, Jaume i Josep.

GOLEJADORS: 1-0 Min 2 Bryan, 2-0 Min 11 Ferran, 2-1 Min 15 Adrià, 2-2 Min 28 Javi, 3-2 Min 31 Poa, 3-3 Min 33 Lluc, 3-4 Min 39 Karlos, 3-5 Min 45 Adrià

ÀRBITRE: Mohamed Ouali

 

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados