Segona-B ; El Vila-real B assalta l’Estadi Balear (1-2)

7 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

151_thumb_principalEl Balears s’avança amb un gol de Cristian LĂłpez al 62′. Deu minuts desprĂ©s, un error de Rafel Sastre propicia l’empat groguet. Quan semblava que l’empat seria definitiu, Zambrano posa l’1 a 2 al 89′

Després del parèntesi de la passada jornada, gentilesa del Mallorca B, l’Atlètic Balears va tornar a la rutina a la que ens té acostumats cada diumenge. Patiment i més patiment per a l’aficionat blanc-i-blau. El guió fou l’habitual. Partit no resolt que es complica els darrers minuts i, poc abans del final, l’estocada del rival. En aquest ocasió, va ser el Vila-real B qui es va emportar la victòria de l’Estadi Balear en el darrer instant, mercès a un gol de Zambrano, que havia sortit poc abans al terreny de joc.

Probablement es va veure el millor primer temps en el que portem de lliga. Tan blanc-i-blaus com groguets jugaren i deixaren jugar. El resultat fou un joc combinatiu, vistós, que culminava amb arribades perilloses a sengles àrees. La primera de totes va ser pels homes de Lluís Planagumà. Des de la banda esquerra, un davanter vilarrealenc rebia una passada mil·limètrica i es plantava sol davant Bonis. El porter alsacià tapava molt bé i evitava així el primer dels visitants. Era el minut 8’.

Com és habitual en el joc dels homes de Soler, el perill arribaria a pilota aturada. Al 13’ Fragoso botava un córner, Chamorro s’avançava al seu defensor i rematava de cap, directe a les mans d’Aitor. Després seria Toni del Castillo qui faria intervenir el porter visitant en dos remats de dos córners consecutius. Al 36’, els groguets disposarien d’una altra bona oportunitat, quan després d’una falta un jugador del Vila-real es quedaria sol al vèrtex de l’àrea petita, però el seu xut el blocava un molt segur Nico Bonis.

L’inici de la segona part va ser una continuació de la primera. Primer era Jurado qui feia lluïr-se a Bonis. Just després, una combinació entre Chamorro i Roque la culminava el canari amb un xut alt des de fora de l’àrea. Al 62’ arribaria el gol dels de Palma. A pilota aturada, per suposat. Fragoso la posa i Cristian López remata, tot enviant la pilota ajustada al pal dret d’Aitor. Deu minuts després vendria l’empat visitant. Curiosament, el gol no va ser fruit del bon joc desplegat pels groguets, sinó mercès a un error local. Rafel Sastre cedia una pilota a Bonis en molt males condicions, Pablo González la interceptava i enviava la pilota al fons de la xarxa.

Cap dels dos equips es conformava amb l’empat. Soler va donar entrada a David Sánchez i Portilla. Planagumà a Zambrano. Precisament va ser el jugador del Vila-real B qui va desequilibrar la balança. Rebia una passada, trencava el fora de joc i, gairebé sense angle, introduïa la pilota entre Bonis i el primer pal.

Victòria del conjunt de la Plana en un partit que, tot i el bon joc, es va decidir en jugades aïllades. Això col·loca el Vila-real B vuitè a deu punts de la zona de play-off d’ascens, mentre que torna a ficar en problemes a l’Atlètic Balears, a cinc punts per damunt de la promoció de permanència. (el Xutdigital)

 

Comentarios cerrados