EXIT TOTAL DEL TORNEIG DE SETMANA SANTA CIUTAT DE SOLLER DE VOLEY

3 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:
8Dissabte passat Son Angelats visqu√© una gran jornada de volei amb la celebraci√≥ del Torneig de Setmana Santa Ciutat de S√≥ller que enguany s’ha dedicat a les categories juvenils, tant masculina com femenina.
El format del Torneig va esser d’una primera fase matinal de lligueta tots contra tots. Segons les posicions al final d’aquesta fase, quedaven configurades les semifinals del capvespre en que els guanyadors jugarien la gran final.
 
Els primers partits comen√ßaren a les 9:00 h del mat√≠ i des de les 8:15 h els jugadors ja escalfaven damunt el parquet de Son Angelats. Dotze hores despres, la jornada es tancava amb l’entrega de trofeus als guanyadors.
 
En categoria femenina, formada pels equips del Sant Josep Obrer, Cide B, Cide A i Fustes Ca’n Vaquer S√≥ller, el Cide A domin√† la competici√≥ de principi a fi, sense perdre cap set. Acab√† primer de la primera fase, en semifinals s’enfront√† al Cide B guanyant amb claredat per 25-14 i 25-17 i en la final, dobleg√† a les nostres per un clar 3-0.
Les solleriques completaren un torneig un tant irregular amb moments de bon volei i d’altres de certa apatia, potser com a conseq√ľ√®ncia del cansament acumulat en les darreres setmanes en que han jugat molts partits importants en poc temps.
En categoria masculina es visqueren partits mes igualats amb molta lluita entre els quatre equips participants del CV Manacor, CV P√≤rtol, CV Art√† i els nostres del CVS Perfume’s Club.
 
Els sollerics donaren guerra en tots els seus partits arribant a tots els finals de set amb opcions de vict√≤ria pero finalment, en ocasions l’encert rival, en d’altres el desencert propi i en d’altres la mala sort, frustraren les opcions dels nostres. Pericas mogu√© molt be la banqueta donant minuts de joc a tots els membres de l’equip per tal de reservar forces i arribar en les millors condicions al partit clau de semifinals en que es va caure en dos sets ajustadissims contra l’Art√†.
 
Artanencs i Portolans oferiren una gran final en que tot i el 3-0 a favor dels de P√≤rtol es va veure bon volei, amb igualtat i espectacularitat dins la pista. Els jugadors ho don√†ren tot i el p√ļblic ho va agra√Įr animant en tot moment i ovacionant als dos equips durant l’encontre. Finalment vict√≤ria merescuda pel P√≤rtol que complet√† un bon torneig en que tamb√© don√† minuts a infantils i cadets per tal d’arribar al capvespre amb els juvenils amb les millors condicions f√≠siques.
 
Despres, entrega de trofeus i cloenda amb la satisfacci√≥ de jugadors, t√®cnics i organitzadors per la jornada viscuda. El Regidor d’Esports, Toni Torres lliur√† els obsequis corresponents als finalistes i es desped√≠ el Torneig amb les fotos de rigor i una sonora ovaci√≥ de tots els assistents.
 
Des del CVS es vol fer menci√≥ especial als ¬ęalma maters¬Ľ del torneig, Felip Reynes i Toni Pericas per la seva ilusi√≥ en l’organitzaci√≥ de l’event i agra√Įr la col-laboraci√≥ de tots els membres del CVS i especialment dels pares que han ajudat en tot moment. Tamb√© volem fer un agra√≠ment especial a Ainere i Sa F√†brica de gelats de Fet a S√≥ller per la col-laboraci√≥ i facilitats donades per organitzar el menjar oferit als participants, a l’Ajuntament de S√≥ller per les facilitats en l’utilitzaci√≥ de totes les instalacions a Son Angelats i al Col-legi Sant Vicen√ß de Paul per l’ajuda donada en l’organitzaci√≥ de la xerrada t√®cnica entre els t√®cnics assitents.
A tots ells, moltes gràcies i enhorabona!!.

Comentarios cerrados