Els jugadors del RCD Mallorca visiten el Campus de la FundaciĂł

3 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

MALLORCAEls més de 100 nins i nines que participen al Campus de futbol de la Fundació Reial Mallorca han rebut aquest dimarts al migdia un visita molt especial. Fins a sis jugadors de la primera plantilla mallorquinista ha volgut visitar el Campus que aquesta setmana se celebra a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio i passar un bona estona amb els joves futbolistes.

Pep LluĂ­s MartĂ­, Emilio Nsue, TomĂĄs Pina, Alejandro Alfaro, Andreu FontĂ s i Antonio Luna no s’han volgut perdre aquesta cita i han compartit fotografies, bromes i preguntes amb els joves participants al Campus de la FundaciĂł, una experiĂšncia inoblidable per als grans i per als mĂ©s petits.

La visita dels sis jugadors del primer equip vermellenc ha estat una de les sorpreses que al llarg d’aquesta setmana els espera als participants al Campus de Setmana Santa de la FundaciĂł, una de les cites mĂ©s esperades pels joves mallorquinistes.

 

Comentarios cerrados