Ultima Jornada Torneig Biosport Fut (Menorca) el Espanyol en Benjamines y el Valencia en Alevines grandes triunfadores

1 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

_MG_0144Disset equips en total, més de 250 jugadors, 70 integrants del cos tècnic, 20 àrbitres, 50 voluntaris, 100 patrocinadors i més de 1000 familiars englobar durant aquesta Setmana Santa la 2 ª Edició del Biosport Fut. Han estat dies intensos, durs, plens d’emocions positives i per moments negatives, són nens que volen gaudir del futbol però les derrotes també els afecten.

Tot va començar el dijous 28 al voltant de les 9.30 h. Miquel Cardona, speaker de la inauguració del Torneig, donava el tret de sortida als primers equips que anaven desfilant un a un per al Municipal de Ses Canaletes de Sant Lluís. Les cares de nerviosisme eren visibles, es barrejaven amb cares d’alegria, satisfacció i es veia a pares orgullosos de veure els seus fills sobre el verd tapís del Municipal lluisser.

Un cop desfilats tots els integrants de les 17 plantilles arribava el moment dels discursos de les autoritats i dels organitzadors, agraïment per a totes les persones que han fet possible que arribarà aquest moment, no faltava molt perquè la pilota començarà a rodar, i ho va fer a les 10.30 h.

El nostre equip Benjamí era el primer a disputar el seu partit davant el València CF. Va donar el call en tot moment encara que la derrota per 1-0 va ser com una victòria per a ells i un demostració de que els nois poden competir davant qualsevol rival.

El conjunt Aleví per la seva part va començar amb victòria per 4-1 davant l’Sporting Illa de Menorca, en el que a priori seria el seu principal rival per poder tenir l’oportunitat de lluitar per la tercera o quarta plaça.

Ja a la tarda tocava agafar cotxe per tots dos conjunts lluisers, els benjamins es van enfrontar al Municipal de Sant Antoni de Ciutadella al CE Mercadal. Victòria per 10-0 dels de Krankel que inauguraven el seu caseller de victòries en el Torneig. Mentre, els de Escaño disputaven el seu primer partit fora de Sant Lluís, davant el RCD Espanyol en el verd de Sant Martí. Malgrat del 5-1 final, els de Escaño van tenir contra les cordes als periquitos i dos gols dels catalans en els últims minuts del partit van sentenciar el partit. Tocava descansar, havia estat un dia molt intens i calia recarregar el dipòsit.

A la matinal de divendres, a Ses Canaletes de nou, l’equip Aleví jugava el seu tercer partit davant el CE Mercadal. Segona victòria, aquesta per 5-0, que li donava ales per enfrontar-se en un doble enfrontament a la tarda al RCD Mallorca i València CF. Els benjamins seguien per terres de ponent i en la seva trobada matinal davant del Dosa CF van aconseguir la segona victòria, aquest cop per 3-7 davant un altre dels amfitrions del Torneig.

Arribava la tarda i tocava tornar a vestir-se de curt. El RCD Mallorca era el rival per als dos equips lluisers. Els benjamins van donar la talla durant el segon temps però cinc gols dels mallorquins a la primera part van posar les coses molt difícils als de Krankel, 5-0 final ia descansar. Els alevins tenien una dura tarda, però les coses van començar molt bé per a ells. El RCD Mallorca va aconseguir el segon gol a les prostimerias de la trobada i van aconseguir igualar als lluisers que aconseguien un meritori 2-2 davant els mallorquins. Una hora després d’enfrontar-se als vermells, tocava equilibrar forces davant els valencianistes. Les piles estaven baixes i el rival molt superior va aconseguir doblegar als de Escaño per un contundent 18-0. Les cares dels lluisers eren d’alegria malgrat el resultat, encara tenien en la memòria l’empat davant el RCD Mallorca.

Arribava la matinal de dissabte i el Biosport Fut es dirigia cap al final. Els alevins tornaven a Ses Canaletes per disputar el seu últim partit de la Lligueta davant el Dosa CF. Necessitaven la victòria per aconseguir la quarta plaça i poder jugar-se el tercer i quart lloc davant el RCD Mallorca. El Dosa CF va ser el seu rival i la victòria per 4-1 els donava la possibilitat de tornar a enfrontar davant els mallorquins per una plaça al podi. En terres ciudadelanas els de Krankel esperaven rival, els encreuaments no estaven decidits. Al final el CD Menorca va ser qui es va enfrontar als benjamins que després del 0-0 final es jugaven la possibilitat d’optar a la cinquena i sisena plaça en els penals. Guiem, posava als lluisers en el camí, l’Sporting Illa de Menorca seria el seu últim contrincant.

Arribava la tarda i tots els equips es desplaçaven a Sant Martí per disputar l’últim partit. Ho feien primer els de Krankel davant els sportinguistes, la cinquena plaça estava en joc però al final va ser per als maonesos. 3-0 i el Torneig que arribava a la seva fi per als benjamins. L’emoció era al camp dos de Sant Martí a les 18.00 h. De nou un CD Mallorca – CCE Sant Lluís en categoria aleví i la lluita per la tercera plaça en joc. Els mallorquins van aconseguir imposar per 5-3 als de Escó que a punt van estar de tornar a donar un ensurt al conjunt vermell però les forces estaven ja esgotades.

Les finals van començar a disputar a partir de les 19.00 h. En benjamins, el RCD Espanyol va aconseguir la victòria després de vèncer per 3-1 al RCD Mallorca. Ja teníem el primer vencedor. Immediatament començava la final Aleví amb el València CF i el RCD Espanyol com a rival. Trobada disputadíssim amb victòria per als cotxes per 2-1. Tot estava decidit. Arribava el moment del lliurament de trofeus i la cloenda del Torneig.

Era el moment d’elegir els millors del Torneig. Equip més esportiu en Benjamí, Sporting Illa de Menorca, millor porter Benjamí, Guiem García del CCE Sant Lluís!, Millor jugador del Torneig Benjamí Chus Alba del RCD Espanyol. Equip més esportiu Aleví, Dosa CF, millor porter Aleví, Joan Martí del CE Mercadal i millor jugador Aleví Kangi Llegeix del València CF.

Tocava acomiadar als participants, havien estat dies intensos i emocionants. Tot es resumeix en una simple frase, us esperem dins de 365 dies. Acabava el 2 º Biosport Fut i s’iniciava el 3 º, ja falta menys!

Torneig Biosport Fut

CALENDARI CATEGORIA BENJAMĂŤ

Dissabte 30 de març

Camp: Sant Antoni (Ciutadella)

 

10:00 GRUP A Dosa C.F.- C.E. Mercadal 4-0

10:00 GRUP B R.C.D. Espanyol – U.E.Sami 20-0

11:00 GRUP A València C.F.- R.C.D. Mallorca 0-3

11:00 GRUP B C.E. Alaior – C.D. Menorca 4-3

12:00 GRUP A 3r classificat GA – 4t classificat GB (Dosa – Sporting Illa Menorca) 2-3

12:00 GRUP B 4t classificat GA – 3r classificat GB (Sant Lluís – CD Menorca) 0-0 Sant Lluís por penaltys

13:00 GRUP A 1r classificat GA – 2n classificat GB (Mallorca – Alaior) 10-1

13:00 GRUP B 2n classificat GA – 1r classificat GB (Valencia – Espanyol) 0-7

 

Camp: Sant MartĂ­ (Es Mercadal)

 

12:30 9a i 10a posiciĂł

Sami – Mercadal 3-1

16:00 7a i 8a posiciĂł

CD Menorca – Dosa 3-0

17:00 5a i 6a posiciĂł

Sporting Illa Menorca – CCE Sant lluís 3-0

18:00 3a i 4a posiciĂł

Valencia – Alaior 4-2

19:00 Final

Espanyol – Mallorca 3-1

CampiĂł: Espanyol

CALENDARI CATEGORIA ALEVĂŤ

Dissabte 30 de març

Camp: Ses Canaletes (Sant LluĂ­s)

 

10:00 CAMP A Dosa C.F.- Sporting Illa de Menorca 0-2

12:00 CAMP A R.C.D. Espanyol – Sporting Illa de Menorca 4-0

12:00 CAMP B C.C.E. Sant Lluís – Dosa C.F. 4-1

 

Camp: Sant MartĂ­ (Es Mercadal)

 

11:30 CAMP A València C.F. – C.E. Mercadal 14-0

17:00 CAMP B 5a i 6a posiciĂł

Sporting Illa Menorca-Dosa 4-1

18:00 CAMP B 3a i 4a posiciĂł

Mallorca-Sant LluĂ­s 5-3

20:00 CAMP A Final

Valencia – Espanyol 2-1

CampiĂł: Valencia

José María Vidal

SecciĂłn de FĂştbol del CCE Sant LluĂ­s
 

 

Comentarios cerrados