VIII Torneig de Pasqua de Futbol Base Porto Cristo F.C. (27 al 30 de Marzo)

26 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Els adjuntem informaciĂł referent al VIII Torneig de Pasqua de Futbol Base que se celebrarĂ  del 27 al 30 de Març al camp de Futbol Municipal de «Ses Comes» de Porto Cristo. El clubs que hi participen sĂłn el Porto Cristo Futbol Club, CD AtÂș Baleares, UD Poblense, UD Barracar, CD Cala d’Or, UE Petra, CE Ses Salines, CE Campos, CF Son Caliu, CD Serverense, CD Cardassar, CE Escolar, CE Montaura, CE Felanitx, CE ArtĂ  i EE Porto Cristo.

Porto Cristo serĂĄ un año mĂĄs durante la Semana Santa un importante foco de atenciĂłn del fĂștbol base mallorquĂ­n con la celebraciĂłn del «VIII Torneig de Pasqua de futbol base». 

Este torneo cuenta con la presencia de mås de 60 equipos participantes llegados de todos los puntos cardinales de la isla de Mallorca y, durante los días en que se disputa el torneo aproximadamente unos 1000 jóvenes jugadores y jugadoras de entre 3 y 16 años demostrarån su calidad futbolística.

 Este torneo se disputarĂĄ en dos fases, como ya es habitual, una fase previa en formato triangular en el que participan 6 equipos divididos en dos grupos de 3 y que comenzarĂĄ el miĂ©rcoles 27 de marzo a las 19’00 horas y se seguirĂĄ jugando a lo largo de todo el dĂ­a a partir de las 10 de la mañana durante el jueves 28 y viernes 29 de marzo. Y una segunda fase final que se disputarĂĄ a lo largo del sĂĄbado 30 de marzo, tambiĂ©n a partir de las 10’00 horas y que se prolongarĂĄ a lo largo de todo el dĂ­a hasta las 21’00 horas y a la que sĂłlo accederĂĄn el primer clasificado de cada uno de los grupos de la fase previa, disputando entre ellos la final en cada categorĂ­a del torneo. Ese mismo dĂ­a en que se disputan las finales tambiĂ©n es el turno en esta fiesta de los mĂĄs pequeños que participarĂĄn un una exhibiciĂłn de 8 “Escoletes” de fĂștbol con niños y niñas de entre los 3 y los 5 años de edad a partir de las 10 de la mañana y hasta aproximadamente la 1 del mediodĂ­a.

 Este año, para hacer mĂĄs atractiva aĂșn si cabe la competiciĂłn, la organizaciĂłn ha introducido una serie de cambios en la normativa para intentar el mejor funcionamiento y desarrollo de la competiciĂłn, siendo una de las mĂĄs importantes novedades, entre otras, la disputa de 4 o 2 tiempos segĂșn la categorĂ­a de la mitad de la duraciĂłn habitual en la fase previa en lugar de jugar sĂłlo en dos o un tiempo, o el lanzamiento de penaltis, que pueden servir como opciĂłn de desempate si un partido finaliza 0-0, dado el alto nivel y la mĂĄxima igualdad de todos los equipos participantes en cada uno de los grupos.

 Este evento se llevarĂĄ a cabo en el Campo de fĂștbol municipal «Ses Comes» de Porto Cristo, y las categorĂ­as participantes son las siguientes: Escoleta, Pre-benjamĂ­n «A», Pre-benjamĂ­n «B», BenjamĂ­n «A», BenjamĂ­n » B «, AlevĂ­n» A «, AlevĂ­n» B «, AlevĂ­n» C «, Infantil y Cadete.

 Por tanto, todo ello, una gran oportunidad de disfrutar del mejor fĂștbol base de la isla durante unos dĂ­as festivos en los que mĂĄs de uno echa de menos la competiciĂłn. Este torneo es sin duda una muy buena opciĂłn para poder pasar de una manera diferente las vacaciones de Semana Santa y, si uno es aficionado al fĂștbol base, disfrutar de este espectĂĄculo en estado puro.

 AdemĂĄs, para quien asĂ­ lo desee, es tambiĂ©n una buena oportunidad para que tanto los visitantes como los participantes en este evento puedan disfrutar de los muchos encantos que tiene esta bonita localidad costera del levante mallorquĂ­n y aprovechar, ademĂĄs de para ver buen fĂștbol, para hacer un poco de turismo por Porto Cristo.

 Podrån encontrar toda la información referente al torneo en la web del Porto Cristo Futbol Club, organizador de este torneo, en la siguiente dirección web: www.portocristofc.com

——————————————————————————————

 

Porto Cristo serĂ  novament durant la Setmana Santa un important focus d’atenciĂł del futbol base mallorquĂ­ amb la celebraciĂł del «VIII Torneig de Pasqua de futbol base».

 

 Aquest torneig compta amb la presĂšncia de mĂ©s de 60 equips participants arribats de tots els punts cardinals de l’illa de Mallorca i, durant els dies en quĂš es disputa el torneig aproximadament uns 1000 joves jugadors i jugadores d’entre 3 i 16 anys demostraran la seva qualitat futbolĂ­stica. 

 

Aquest torneig es disputarĂ  en dues fases com ja Ă©s habitual, una fase prĂšvia en format triangular en quĂš participen 6 equips dividits en dos grups de 3 i que començarĂ  dimecres dia 27 de març a les 19’00 hores i es continuarĂ  jugant al llarg de tot el dia a partir de les 10 del matĂ­ durant dijous 28 i divendres 29 de març. I una segona fase final que es disputarĂ  durant dissabte dia 30 de març, tambĂ© a partir de les 10’00 hores i que es prolongarĂ  al llarg de tot el dia fins a les 21’00 hores i a la qual nomĂ©s hi accediran el primer classificat de cada un dels grups de la fase prĂšvia, disputant entre ells la final en cada categoria del torneig. Aquest mateix dia en quĂš es disputen les finals, tambĂ© Ă©s el torn en aquesta festa dels mĂ©s petits, que participaran un una exhibiciĂł de 8 escoletes de futbol amb nins i nines entre els 3 i els 5 anys d’edat a partir de les 10 del matĂ­ i fins aproximadament la 1 del migdia.

 

 Aquest any, per fer mĂ©s atractiva encara si cap la competiciĂł, l’organitzaciĂł ha introduĂŻt una sĂšrie de canvis en la normativa per a intentar el millor funcionament i desenvolupament de la competiciĂł, sent una dels novetats mĂ©s importants, entre d’altres,  la disputa de 4 o 2 temps segons la categoria de la meitat de la durada habitual a la fase prĂšvia en lloc de jugar-se nomĂ©s en dos o un temps, o el llançament de penals, que poden servir com a opciĂł de desempat si un partit finalitza 0-0, donat l’alt nivell i la mĂ xima igualtat de tots els equips participants en cada un dels grups.

 

 Aquest esdeveniment es durĂ  a terme al Camp de Futbol Municipal “Ses Comes” de Porto Cristo, i les categories participants sĂłn les segĂŒents: Escoleta, Pre-benjamĂ­ «A», Pre-benjamĂ­ «B», BenjamĂ­ «A», BenjamĂ­ «B», AlevĂ­ «A», AlevĂ­ «B», AlevĂ­ «C», Infantil i Cadet.

 

 Per tant, tot plegat, una gran oportunitat per a gaudir del millor futbol base de l’illa durant uns dies festius en quĂš mĂ©s d’un troba a faltar la competiciĂł. Aquest torneig Ă©s sens dubte una molt bona opciĂł per a poder passar d’una manera diferent les vacances de Setmana Santa i, si un Ă©s aficionat al futbol base, gaudir d’aquest espectacle en estat pur.

 

 A més, per a qui així ho desitgi, és també una bona oportunitat per a que, tant els visitants com els participants en aquest esdeveniment, puguin gaudir dels molts encants que té aquesta bonica localitat costanera del llevant mallorquí i aprofitar, a més de per veure bon futbol, per fer una mica de turisme per Porto Cristo.

 

 Podran trobar tota la informaciĂł referent al torneig a la web del Porto Cristo Futbol Club, organitzador d’aquest torneig, en la segĂŒent adreça web: www.portocristofc.com

 

 

Moltes grĂ cies.
Atentament, Porto Cristo Futbol Club

 

 

Comentarios cerrados