CV Pòrtol – University of Southampton Volleyball Club

26 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El Club Voleibol Pòrtol continua obrint fronteres i el passat dilluns, dia 25 de març realitzàrem un entrenament conjunt amb al·lots i al·lotes de la Universitat de Southampton.

Tot va començar quan aquesta gent es posà en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web www.voleibolportol.com i ens contaven que venien a passar uns dies de vacances a Cala d’Or i que els hi agradaria poder fer alguna cosa amb nosaltres. Des del club ens torbàrem poc més d’un parell de segons en contestar i dir-lis que per part nostra estaríem encantats de què vinguessin al pavelló marratxiner de Blanquerna i realitzar una sessió conjunta.

Així ho vam fer i el capvespre de dilluns vingueren 7 al·lotes i 3 al·lots preparats i amb moltes ganes de passar-ho genial amb els nostres jugadors/es jugant a volei. Les al·lotes participaren en la sessió del Linpiezas Candor CV Pòrtol de 1ª balear mentre que els al·lots entrenaren amb els nins del Podes i Tales CV Pòrtol juvenil masculí.

Destacarem les ganes que hi posaren els/les joves jugadors/es anglesos/es i que l’idioma no fou cap trava per passar una molt bona estona, se’ns dubte va ser una activitat molt positiva i amb la qual obrim les portes a un possible intercanvi en un futur pròxim amb un club del sud del Regne unit.

Comentarios cerrados