CVSoller Infantil Femeni-A, Matematicament a nes Campionat de Baleares (0-3) e nes Camp del CIDE

25 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Festa al CVS després que les nostres infantils aprofitessin la seva primera oportunitat de classificar matemàticament per al campionat de balears després de guanyar al camp del CIDE per un clar 0-3, en un partit molt irregular de les de Sóller, al final, mal partit amb molt bon resultat.
El primer set començava amb dues cares, molt bona recepciĂł, molt bon atac sobretot per zona 4, perĂČ per zona centre no havia manera de passar, estavellant els atacs en el bloqueig una i altra vegada, a causa d’una mala entesa entre jugadora i entrenador, agafant un ampli avantatge les de CIDE, 18 a 9 que semblava que decantava el set i el partit cap a les locals, les sensacions no eren buenas.Pero arribar la normalitat en forma de joc i punt a punt van començar a escurçar, desprĂ©s empatar i al final emportant el set per un ajustat 22-25.
Segon set més pla, on les de la vall van agafar un petit avantatge que no van deixar anar fins al final, emportant el set per un ja si realment 25-20, avantatge que ara si reflexava la diferenciades entre un i altre equip.
Tercer set mĂ©s agradable, molt bona recepciĂł, atac una mica mĂ©s potent sobretot per zona centre que va fer que les nostres noies si agafessin un avantatge cĂČmode a meitat de set de 22 a 13, fent que les jugadores es relaxessin i donessin certes ales a les locals, perĂČ no podent evitar aixĂ­ i tot la derrota per un 25 a 21, guanyant a pols i per mĂšrits propis la classificaciĂł per al campionat de balears,enhorabona,noies.