Regional Preferente; AT. Villacarlos- CCE.Sant Lluis (1-0) GarcĂ­a (minut-89) allarga la mala ratxa

24 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Quan un equip entra en una mala ratxa de resultats nomĂ©s tĂ© una manera de trencar-la, vĂšncer com mĂ©s aviat sigui com sigui. En ratxa positiva un equip Ă©s capaç de qualsevol cosa, els gols arriben de vegades gairebĂ© sense voler-ho i als rivals la porteria se’ls fa molt petita. En ratxa negativa passa tot el contrari, dubtes i estat anĂ­mic baix, el gol no arriba per diferents circumstĂ ncies i el rival de res fa gol. Fidel reflex de la realitat del quadre de Moyano que estĂ  vivint un autĂšntic viacrucis de resultats que estan amagant l’avanç com conjunt d’aquesta temporada del Regional Preferent. Les victĂČries amaguen en ocasions, errors que no es tenen en compte perquĂš una surt guanyador del partit i les derrotes no han d’ocultar les coses positives que es fan, nomĂ©s petits detalls estan apartant al CCE de el camĂ­ del triomf.

Es presentaven al Municipal d’Es Castell amb el convenciment de treure els tres punts encara que no seria fĂ cil. Les reduĂŻdes dimensions del municipal groc perjudicaven als visitants que amb un joc de possessiĂł de pilota, necessita mĂ©s espais per aconseguir assolir el ritme de joc que li convingui. Es van adaptar a aixĂČ perquĂš estava treballat, molt contacte fĂ­sic, molt pilota llarga, qualsevol falta en camp propi es convertia en ocasiĂł de gol i qualsevol distracciĂł podia ocasionar una rĂ pida contra per qualsevol dels dos equips.

Van començar els blaus amb la novetat de Dino a la part davantera acompanyant Elliot i la d’Isaïes que passava a ocupar la banda dreta del centre del camp buscant profunditat i bons centres en una faceta que podia resultar important en l’esdevenir del matx.

Els locals per la seva part, habituats i coneixedors del terreny de joc, desenvolupaven un joc molt mĂ©s directe i prĂ ctic amb continus canvis d’orientaciĂł i pilotes buscant l’esquena del centre del camp lluiser que molt bĂ©n situat durant la primera part aconseguia controlar qualsevol acostament de els de AndĂșjar a la meta de Marc.

Sense un dominador clar en els primers 30 minuts i amb un nivell d’intensitat alt, nomĂ©s Elliot al minut 35 aconseguia xutar a porta amb cert perill. La comunicaciĂł i treball organitzatiu dels de Moyano dificultava el joc als d’Es Castell que es veien impotents davant la numantina defensa blava. Abans del descans Elliot ho tornava a intentar en dues ocasions sense Ăšxit i nomĂ©s un xut de Mica en el 40 feia treballar de valent a Marc que desviava el xut del portuguĂšs a cĂłrner.

La tornada de vestidors va esser molt millor per els de AndĂșjar que van seguir buscant a Moreno i Espinar per arribar amb força a la zona de finalitzaciĂł. Els de Moyano van baixar el nivell d’organitzaciĂł defensiva que els estava mostrant com un equip sĂČlid i van ser perdent força en benefici groc. Moreno la va tenir en el 60, des de la frontal de l’àrea petita, perĂČ Marc molt atent va aconseguir aturar el xut del davanter local. Els lluiser anaven arribant amb velocitat i en una acciĂł personal d’Elliot en el 62 que va deixar la pilota en bona posiciĂł per Dino va fer treballar a Antonio desviant la pilota a la millor jugada de perill del partit per als blaus.

Amb el pas dels minuts el partit es movia per una zona de perill per a les dues esquadres que veien que el partit es decidiria per un detall.

Els serveis de cantonada eren perillosos per a tots dos i en un d’ells GarcĂ­a, que havia substituĂŻt a Gomila tornava a posar en perill el conjunt lluiser. Mica amb un xut des del vĂšrtex esquerre de l’àrea gran manava la pilota a la base del pal en la que va ser la millor ocasiĂł del segon temps per als de AndĂșjar i encenia l’ànim de la grada.

El partit era intens, fĂ­sic i veloç i el temps s’anava consumint per a ambdĂłs que volien la victĂČria per seguir en la lluita classificatĂČria. Un bon centre d’Alberto des de la part dreta de l’atac lluiser arribava en perfecte estat a l’interior de l’àrea per a la rematada de Dino que va manar l’esfĂšric fora per poc. Va ser prĂ cticament l’Ășltima ocasiĂł de perill per als de Moyano que van arribar al minut 89 amb opcions de victĂČria.

Servei de falta lateral, davant de la banqueta lluiser, pilota que Ă©s rebutjat per la defensa dels de AndĂșjar a la cursa de Moreno que aconsegueix alliberar-se del marcatge de Osky plantar-se en velocitat en un tres i no res davant Marc que es va veure superat amb el pas de Moreno a GarcĂ­a que arribava a velocitat acompanyant el davanter local i introduint la pilota al fons de la xarxa al minut 89.

Cruel i dur desenllaç final per a un equip que ve d’una mala ratxa de resultats i nou cop moral per als lluisers. Del tant de GarcĂ­a al final del partit tot va ser un vull i no puc, la sort i l’energia positiva estan lluny del CCE, toca acostar-se a la sort d’una manera immediata, mĂ©s treball, mĂ©s concentraciĂł, mĂ©s unitat i tranquil · litat, la uniĂł fa la força i les ratxes s’acaben.

Fins ara l’actitud Ă©s perfecta, res a dir a aixĂČ, es treballa al 100% i no Ă©s suficient, caldrĂ  treballar al 120% per sortir de la crisi que Ă©s anĂ­mic i no de joc. Tot passa per una victĂČria que Ă©s a prop, arribarĂ !

FITXA TÈCNICA

AT. VILLARCARLOS: Antonio, Alejandro, Rios, Gomila (GarcĂ­a 54 ‘), Moreno (JuliĂĄn 90â€Č), Toyo, Cisco, TorrĂșs, Ortega, Mica (Torres 70 ‘) i Espinar (Ferra 54â€Č).

CCE SANT LLUÍS: Marc, Zou, Álvaro, Cardona, SolĂ  (Osky 54 ‘), Manu (Carlos 82â€Č), Isa, Alberto (Hafid 82 ‘), Bili, Dino i Elliot (Balle 68â€Č).

GOLEJADORS: 1-0 Min 89 GarcĂ­a

ÀRBITRE: Bernat Payeras Bover, auxiliat a les bandes per Paul Esteve i Willi Castillo.