INFANTILES; SPORTING ILLA DE MENORCA B-CCE SANT LLUÍS (0-2) Confiança plena en si mateixos

24 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Línia ascendent la que porta el conjunt Infantil que està travessant el millor moment de la temporada amb tres victòries consecutives en els últims tres partits i que dels últims 18 punts possibles a aconseguit 15, deixant escapar els tres punts davant el CE Alaior, actual líder de la classificació.

El treball i constància del grup de nois entrenat per Felipe està donant els seus fruits a la casella de punts però també en el seu joc. Les victòries els donen confiança i els fa sentir-se més segurs, i així un entrenament molt millor.

La trobada davant l’Sporting Illa de Menorca B va ser molt disputat i la curta diferència al marcador donen fe. Els lluisers van realitzar un bon partit, portant la iniciativa en tot moment i controlant el joc de contraatac rival. La falta de punteria i la lentitud en zona de finalització van ser l’únic però que se li pot exigir a conjunt de Felipe.

Els sportinguistes per la seva banda, van plantejar un partit en que van basar el seu joc en una defensa aguerrida i compacta acompanyada d’uns ràpids contraatacs molt ben defensats pels lluisers que es van plantar de manera extraordinària sobre el camp facilitant la feina a si mateix de defensa.

El primer gol del partit va arribar als 7 minuts obra de Raúl que va finalitzar amb encert un córner. El gol va demostrar que l’equip ha millorat molt en aquesta faceta i el gol era un just premi per treballat durant la setmana i segons sembla en l’inici del matx.

El gol donava tranquil · litat als de Felip que s’anaven trobant cada vegada més còmodes amb el pas i els minuts. Amb una bona mobilitat ofensiva i portant la pilota a banda, els locals patien per aturar a l’esquadra visitant que anava superant una i altra vegada l’entramat defensiu sportinguista amb unes bones accions combinatives que els portaven prop de la meta de Pere.

Amb la pólvora mullada i amb l’únic gol de Raúl al marcador els equips van passar per la caseta per retocar. Petit canvi en les intencions sportinguistes després del descans, les línies igual de juntes però molt més amunt, dificultant el joc als lluisers que es veien més aclaparats en els instants inicials del segon acte.

El pas davant dels locals a posat el partit en un estira i arronsa constant per a tots dos, encara que l’encert va acabar sent per als de Felip que al minut 51 i en una jugada de pilleria anotava el 0-2. Servei de falta tret de forma ràpida pel CCE i de nou Raúl que superava en aquesta ocasió al porter Albert.

La tranquil · litat i l’alegria viatjava feia els lluisers amb el segon gol i només els faltava jugar de manera intel · ligent per sentenciar el matx i enviar els tres punts des de la carretera de Sant Lluís fins al Municipal de Ses Canaletes. El van entendre els nois que van fer pinya per treballar defensivament de manera conjunta.

El premi va arribar amb el xiulet final i els tres punts pujaven al seu caseller particular.

SPORTING ILLA DE MENORCA B: Pere (Albert 36 ‘), Esteve, David, Marc, Bruno, Pau (Judith 58′), Gaspar, Raúl i Antonio, Lorena (Sergio 58 ‘) i Yeray (Jayden 36′).

CCE SANT LLUÍS: Antonio, Alex (Oliver 57 ‘), Jota, Isma, Lev (Víctor 62′), Carlos (Ricardo 62 ‘), Iker (Ricard 46′), Quimi (Joan 62 ‘), Mateu, Benja i Raúl .

GOLEJADORS: 0-1 Min 7 Raúl, 0-2 Min 51 Raúl

ÀRBITRE: Mohamed Ouali

 

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados