Division de Honor Juvenil; Menorca-Espanyol (0-1) El Juvenil A continua amb la seva bona ratxa de resultats i supera al CD Menorca

24 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

DesprĂ©s d’una jornada de descans, l’equip de Sergio Piña va tornar igual de fort que en les Ășltimes jornades i va sumar una important victĂČria per mantenir-se en les primeres posicions de la classificaciĂł, superant un rival complicat a domicili com Ă©s el Menorca. Tot i el solitari gol de Moha a les acaballes de la primera meitat, l’Espanyol podria haver marxat de l’illa amb un bon grapat de gols perĂČ la pilota va decidir no entrar en cap altra ocasiĂł. El conjunt local va plantar cara perĂČ es va veure superat en tot moment per la intensitat i poder ofensiu dels espanyolistes.

Els primers quaranta-cinc minuts van estar farcits d’ocasions per tal que l’equip de Piña inaugurĂ©s el marcador ben aviat. Les centrades laterals cap a l’Ă rea es van convertir en una font important de perill on els puntes de l’Espanyol van gaudir de diverses oportunitats per arribar al descans amb un marcador ben ampli.

Les mĂ©s clares van ser per Moha i tambĂ© una centrada xut d’AlbarrĂĄn que es va enverinar i va topar amb el travesser de la porteria menorquina. Eric tambĂ© va disposar d’una jugada per inaugurar el marcador perĂČ el seu cop de cap va sortir desviat.

Amb el 0-0 encara, Pau va realitzar una acciĂł de mĂšrit salvant un mĂ  a mĂ  amb un davanter local quan ho tenia tot de cara per avançar el seu equip, en una de les poques opcions de les que va disposar el conjunt local. No obstant, va ser l’Espanyol qui merescudament va trobar el premi del gol amb una rematada de cap de Moha a poc per arribar al temps de descans.

Als segons quaranta-cinc minuts, els blanc-i-blaus van seguir mostrant-se molt sĂČlids tant en defensa com en atac i tot feia pensar que tard o d’hora havia d’arribar el segon gol. VĂ­ctor va estar a punt d’aconseguir-ho en un nou acostament a l’Ă rea d’Enric, perĂČ el seu xut no va trobar porteria. Ja en els Ășltims deu minuts, l’equip no va abaixar el ritme i va seguir treballant per aconseguir un resultat mĂ©s ampli. Primer Mamadou en una bona jugada al minut 81 i desprĂ©s Jaffard a un minut pel final van tenir a les seves botes l’opciĂł de fer el segon, perĂČ aquest segon gol es va resistir fins al xiulet final acabant el partit amb un curt 0-1.

Fitxa tĂšcnica:

CD Menorca: Enric, Sergi, Joan, Ametller, Domi (Gabriel, min.45), Izan (Juan, min.89), Marc, Juan Carlos (Pablo, min.63), Luis, Cisco i Pareja (Ali, min.76).

Juvenil A: Pau, AlbarrĂĄn, Pablo, AdriĂĄn, Eric, Merino (Nacho, min.74), Toledo (Belana, min.82), Albert, Moha (Jaffard, min.87), Mamadou i VĂ­ctor (IvĂĄn, min.88).

Gols: 0-1, Moha (min.40)

Àrbitre: Sr. Bermudez Balbín. Va amonestar Albarrán, Adrián, Ametller i Ali.

IncidĂšncies: Estadio MahonĂšs

web rcdespañol
informa sportsde canostra.com

Comentarios cerrados