C.V.Portol; Prèvia de la jornada 23-24 dels nostros equips

22 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Com és de costum adjuntam recull de cròniques de les diferents prèvies dels partits que disputaran els equips del CV Pòrtol el proper cap de setmana.

Podes i Tales CV Pòrtol 1ª balear masculí: Els campions de la lliga regular no estan passant pel seu millor moment de joc i resultat degut a les baixes que està sofrint l’equip. El darrer partit el jugaren sense lliure, faltaven dos dels tres centrals i un dels receptors teòricament titular. Així i tot l’equip va plantar cara i va perdre per la mínima. Aquesta setmana visitam al líder del play off, el Manacor, el proper dissabte a les 18:00 a na Capellera.

Limpiezas Candor CV Pòrtol 1ª balear femení: Rebem la visita de les eivissenques del Cor Pitiús, dissabte a les 16:30 en el pavelló de Blanquerna. Rival directe a la classificació i una victòria ens asseguraria, pràcticament, quedar per damunt elles a la tabla classificatòria. L’equip vol mantenir la ratxa positiva de resultats i sortiran a tope per tal d’emportar-se’n els tres punts.

Construcciones M. Vaquer CV Pòrtol 2ª balear masculí: Darrer partit de lliga pels al·lots de segona. El diumenge matí ens visiten els juvenils de Manacor. Partit que no computa en la classificació final però que pels nostres és com si comptés per lo que sortiran a per totes a partir de les 11:00 en el pavelló de Blanquerna.

CV Pòrtol 2ª balear femení: A les campiones de lliga els hi toca jornada de descans i amb ella finiquiten la temporada regular 2012-13. Estam centrades 100% en la preparació de la fase d’ascens amb la idea de tornar a aixecar la copa de campiones de Balears de 2ª divisió tal i com aconseguírem l’any passat en terres solleriques.

Podes i Tales CV Pòrtol juvenil masculí: Els júniors es desplacen a Vilafranca per jugar contra un equip sènior. Partit que aprofitarem per seguir rotant als més petits i que agafin confiança i saber estar dins es camp. La setmana passada férem debutar un infantil i els dos cadets que vingueren gaudiren de molts minuts, de fet un d’ells va jugar tot el partit. Els juvenils tenim el cap en el campionat de Balears que organitzam nosaltres els propers 13-14 d’abril.

Carns i delícies Ca’n Pep CV Pòrtol juvenil femení: Les nines visiten demà a les 11:00 a l’Esporles. Les nostres hauran d’assumir el paper de favorites i sortir amb la presió d’haver de dur el ritme del partit. Una victòria ens faria escalar un lloc a la classificació i ens atracaria un poquet més als llocs capdavanters de la mateixa. Lluitarem fins a final de temporada per quedar el més amunt possible.

Es Taller Nàutic CV Pòrtol cadet masculí: Els més petits de la casa s’enfronten demà, a partir de les 12:00 en el pavelló de Blanquerna contra els que foren els seus companys la temporada passada. El Bunyola s’ha format amb jugadors portolans la temporada anterior i es coneixen molt bé uns als altres. Insistim en la feina que estam fent de formació i si no acabaen d’arribar ara els resultats ho faran més endavant, creiem molt amb el projecte plurianual que tenim planificat.

No ens volem acomiadar sense desitjar a tots els nostres tècnics,  jugadors i jugadores, familiars i amics tota la sort del món pels partits d’aquest cap de setmana i com sempre recordar-lis que lo més important és gaudir de jugar a volei!!

Comentarios cerrados