C.E. ESCOLAR ; Carta de Kiko Melis a «Saeta»

21 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Estimat Saeta:  Si això és una crònica feta per algú de Capdepera  o vinculat a l’Escolar,  poc carinyo té al club.

Lo d’els jugadors passa a tots els cubs, es fan partits més bons i d’altres menys, però que dubtin de la intel·ligència i de la tècnica dels nostres jugadors és no tenir ni idea de futbol ni coneixement dels jugadors (per mi tots es mereixen un 10 per la seva entrega, ganes i per fer tota aquesta feinada de manera altruista pel club).

Que el cos tècnic té encefalograma pla ja no té nom. Dejectar un professional que fa tres anys que està al club i es deixa la pell, els altres fa més anys i crec que ja no fa falta dir res, perquè fa molts d’anys que ho demostren i són més que capaços (per emprar la mateixa paraula que tu) per treure aquesta campanya endavant.

I ja lo de la directiva sí que és un despropòsit. Bé, jo sí que és vera que estic cansat, però d’aguantar persones com tu, que l’únic que saben fer és dejectar tota la gent que fa feina de manera altruista per aquest club.

Per acabar et vull dir, Saeta, que si aquesta és l’única manera de fer cròniques d’un partit, val més que pel bé d’aquest club ho deixis i, si no, com a mínim dóna la cara com la donam nosaltres (jugadors, tècnics, directius, etc)

 

Kiko Melis

Comentarios cerrados