MIQUEL BESTARD, «CORNELIUS ATTICUS» DEL GOVERN BALEAR

19 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Miquel Bestard, elegit «Premi Cornelius Atticus 2012», va rebre el premi a la seva trajectòria esportiva de mans del president José Ramón Bauzá.

L’acte oficial, celebrat a la Capella del Consolat de la Mar, va comptar amb assistència massiva d’autoritats, representants d’institucions, gent de l’esport, federatius i amics del guardonat.
En els discursos se va elogiar la figura de Bestard, com a una persona que ha dedicat bona part de la seva vida a l’esport, com a practicant i com a impulsor del futbol.

BESTARD VOL COMPARTIR EL PREMI

Miquel Bestard ha dirigit unes paraules als presents per agraïr la distinció del Govern Balear i per voler compartir el premi amb els colaboradors que ha tengut, ja que, segons ell, el futbol sempre és una feina d’equip.
També ha afirmat que el premi reconeix la bona feina que s’està fent a la FFIB i que servirà d’estímul per seguir millorant el futbol de les Illes Balears.

EL «CORNELIUS ATTICUS»

Es tracta de la màxima distinció esportiva que atorga cada any el Govern Balear, que en anys anteriors va recaure en esportistes com Rafel Nadal, Jorge Lorenzo i Joan Llaneras.
El Jurat del Premi estava composat per representants d’institucions esportives i mitjans de comunicació i el va presidir el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado. La candidatura de Bestard, presentada per l’ajuntament de Bunyola, va competir amb altres quinze candidats.

Miquel Bestard, actual president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, ha estat futbolista, entrenador i president del Comitè d’Entrenadors de la FFIB, i ha dedicat gran part de la seva vida a la promoció del futbol en general i del futbol base en particular. Com a entrenador va ser Campió d’Espanya amb la Selecció de les Illes Balears Aleví, i també posteriorment amb la Selecció Juvenil; Subcampió d’Espanya amb la selecció Cadet i Medalla d’Or a la Universiada de Palma com a segon entrenador de la Selecció Espanyola, entre altres distincions.
FFIB

Comentarios cerrados