Bauzá destaca del nou Cornelius Atticus 2013, Miquel Bestard, «el seu esperit lluitador i el seu caràcter conciliador»

19 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Durant l’acte de lliurament del guardó Cornelius Atticus 2013, el president Bauzá ha dit del premiat: “El futbol és la seva vida, la seva passió. Des que de nin s’inicià en aquest esport defensant els colors del seu club estimat, l’Atlètic Bunyola, mai no ha deixat d’estar vinculat a aquesta activitat esportiva. Ha viscut el futbol en tots els vessants: ha estat jugador, entrenador i seleccionador. Precisament aquest gran bagatge professional que ha obtingut al llarg del temps, el seu esperit lluitador i el seu caràcter conciliador, el varen elevar fa nou anys a la presidència de la Federació de Futbol de les Illes Balears.”

La candidatura de Miquel Bestard va ser presentada per l’Ajuntament del seu poble natal, ha explicat José Ramón Bauzá, “per reconèixer d’aquesta manera una carrera esportiva lligada des dels inicis a Bunyola. Per això, també vull felicitar aquest municipi per la seva candidatura i fer extensiva la meva enhorabona a totes les persones, principalment als seus familiars i amics, que formen part de la trajectòria personal i professional de Miquel Bestard.”

El president del Govern de les Illes ha ressaltat que “avui és un dia especial per a tots i desig que Miquel pugui celebrar-lo amb els seus. Només em queda demanar-li que continuï endavant amb la mateixa dedicació que ha mostrat fins ara, fent que el nostre esport millori dia a dia.” Govern Balear

Comentarios cerrados