DIA HISTORIC PER LA FFIB; MIQUEL BESTARD REBRÀ EL “CORNELIUS ATTICUS” DEL GOVERN BALEAR

18 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Miquel Bestard, guanyador del premi Cornelius Atticus 2012 per la seva contínua dedicació al món de l’esport

El jurat del premi Cornelius Atticus 2012 ha acordat aquest matí concedir aquesta distinció esportiva, que el Govern de les Illes Balears atorga en reconeixement a una vida dedicada a l’esport o a la seva promoció, a Miquel Bestard Cabot per la seva contribució i contínua dedicació al món de l’esport .

La candidatura de Miquel Bestard va ser proposada per l’Ajuntament de Bunyola i ara, després de resultar guanyadora en la votació efectuada aquest matí al Palma Arena, el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, l’elevarà a Consell de Govern per, després de la seva aprovació , procedir al lliurament del premi.

Miquel Bestard (Bunyola, novembre de 1942) és des de 2003 president de la Federació de Futbol de les Illes Balears i ha dedicat el seu treball i esforç a millorar l’esport balear participant també de forma activa en els esdeveniments futbolístics de les Illes.

Miquel Bestard va començar a jugar a les categories inferiors del club de futbol de Bunyola i va ser precisament amb aquest equip on va començar el seu treball com a entrenador, primer amb juvenils i després amb el Regional amb el que va pujar a Primera Regional Preferent. Després, va accedir al càrrec de seleccionador balear infantil de la Federació Balear de Futbol i des d’aquest moment va començar una escalada esportiva d’èxits com a seleccionador en diferents categories. El 1997 va ser nomenat president del comitè balear d’entrenadors de la FFIB, càrrec que va ocupar fins al 2003.

Miquel Bestard compta, entre moltes distincions, amb la Medalla d’Or de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

El jurat, presidit pel conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, i integrat pel director general d’Esports, Javier Morente, la cap de servei de Participació i Desenvolupament Esportiu, representants de la Direcció General d’Esports així com dels respectius Consells insulars, de les Federacions Esportives, del Col·legi Oficial de Llicències en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i de l’àrea d’Esports dels diferents mitjans de comunicació de les Illes, s’ha reunit per a l’ocasió al Palma Arena on ha procedit a la votació de les 16 candidatures que aspiraven a obtenir el guardó.

La resta de candidats eren: Mateu Cañellas, Teodoro Blázquez, Antoni Roig, Sebastià Vidal, Mateu Domínguez, José Onofre Roses, Lluc Verger, Cristòfol Castanyer, Miquel Nadal, Francisco Perea, Florencio Conde, Francisco Sintes, Joan Cubas, Antoni Marí i Jaume Mesquida.

Comentarios cerrados