CE l’Hospitalet – RCD Mallorca B (2-0)

17 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

Fa setmanes que ens venen acostumant molt i molt bĂ© i aquest diumenge no ha estat excepciĂł. L’Hospi ha estĂšs a cinc les jornades consecutives guanyant i a deu els partits seguits sense conĂšixer la derrota desprĂ©s de desfer-se del Mallorca B per 2-0 aquest mateix migdia. Ha estat un partit prĂ ctic dels homes de Miguel Álvarez, que han sortit forts i intensos des del primer minut i que han encarrilat l’encontre abans del descans grĂ cies al vuitĂš gol de Bacari aquesta temporada i al dissetĂš de Sergio Cirio, que torna a situar-se al capdavant de la llista de golejadors del grup 3. Tot i gaudir de mĂ©s ocasions de gol, el desencert de l’Hospi ha permĂšs el Mallorca B no donar per perdut el partit. El filial ha lluitat i batallat, sense encert, davant d’un CE l’Hospitalet que ha aguantat l’avantatge fins el xiulet final de l’àrbitre. La derrota del Levante B a Tarragona fa que l’avantatge de 4 punts no sigui nomĂ©s amb el cinquĂš classificat, sinĂł tambĂ© amb els granota, ara mateix quarts. El lĂ­der, HuracĂĄn segueix a tres punts… i amb un partit mĂ©s disputat.

Poques novetats avui a l’onze inicial respecte del que va saltar diumenge al Miquel Pons de Binissalem. De fet, l’Ășnic canvi ha estat el retorn d’Aday BenĂ­tez a l’alineaciĂł de sortida en detriment de Juan Antonio Osado, que ha ocupat un lloc a la banqueta. La resta, tot igual. D’inici, l’Hospi ha posat una marxa mĂ©s que el Mallorca a l’espera de poder obrir rĂ pid el melĂł. I si el melĂł no s’ha obert als primers compassos no ha estat per manca d’ocasions: Yeray ha blocat bĂ© un xut de Manel desprĂ©s d’una bona acciĂł i passada d’Aday (1’) i Bacari ho ha provat des de la frontal amb un xut que s’ha perdut a l’esquerra de Yeray (2’). Al Mallorca B, l’Ășnic que ha provat sort ha estat Fer, amb un xut de falta que es perdia per sobre del travesser (14’). Acte seguit, perĂČ, l’Hospi no ha perdonat en una rĂ pida contra que ha seguit conduĂŻnt Cirio en banda dreta, centrada al punt de penal i rematada a boca de canĂł de Bacari per fer pujar l’1-0 a l’electrĂČnic (16’).

Els de Miquel Soler han acusat el cop i l’Hospi ha passat a controlar totalment el partit. TambĂ© apretava la pluja sobre l’Estadi, mentre Bacari acariciava el doblet en rematar de cap fora per ben poc una bona centrada de Julio Rico (22’). L’andalĂșs, que ha fet un partit enorme aquest matĂ­, ha vist tambĂ© com el Mallorca B duia perill des de la distĂ ncia amb un xut del madrileny Fer LĂłpez que Craviotto enviava a cĂłrner (31’). De nou, perĂČ, l’Hospi no tornaria a perdonar. BĂ©, de primer sĂ­, ja que Yeray treia una rematada potent de Cirio, perĂČ el rebuig l’aprofitava el davanter badalonĂ­ per batre el meta visitant i situar el 2-0 al marcador (35’). Amb el 2-0, el partit ha derivat en una tranquil·litat que ha dominat l’encontre fins que l’àrbitre ha xiulat el final del primer temps.

A la represa, i amb l’entrada de Charlie per Álex Vallejo a les files mallorquinistes, l’Hospi tambĂ© ha sortit decidit a trencar el partit. Ben d’hora, una triple ocasiĂł hauria pogut significar el 3-0 de l’Hospi, perĂČ Yeray ha respost de manera magnĂ­fica a les rematades de Bacari i de Julio Rico, just abans que Aday no encertĂ©s a enganxar la tercera opciĂł pels riberencs (48’). A partir d’aquĂ­, el Mallorca B ha estirat lĂ­nies i l’Hospi no ha trobat la manera de recuperar de forma clara el control del partit. Els palmesans ho han intentat de totes les maneres, perĂČ ni Marc FernĂĄndez (49’), ni Fer (53’) han trobat el camĂ­ del gol.

Hi ha hagut tambĂ© espai per a polĂšmica, en unes mans clarĂ­ssimes de Campins dins l’àrea visitant que l’àrbitre no ha vist (59’). L’Hospi creava perill en accions de contra rĂ pides, especialment per banda dreta amb Coro i Julio Rico, perĂČ faltava la rematada final. Álvaro de cap (71’) i una volea de Pablo MarĂ­ (84’) eren les millors opcions d’un Mallorca B que prenia cada cop mĂ©s riscos i que ha vist com, en una contra, Manel hauria pogut fer el segon gol de la temporada en el seu partit 150 amb la samarreta de l’Hospi. El d’Horta, perĂČ, no ha aconseguit controlar una bona centrada de Cirio quan s’havia quedat tot sol davant Yeray.

 

FITXA TÈCNICA

 

CE L’HOSPITALET: Craviotto, Julio Rico (Hammouch, 90′), ValentĂ­n, Moyano, Viale, Pedraza, Manel, Corominas (Ángel SĂĄnchez, 77′), Cirio, Aday i Bacari (Osado, 77′).

 

RCD MALLORCA B: Yeray, Joan Campins, Sergio DĂ­az (VĂ­ctor, 55′), Mateo, Pablo MarĂ­, Álex Vallejo (Charlie Took, 46′), Fer, Marc FernĂĄndez, Pedro CapĂł, Nico Baleani (Biel Gili, 82′) i Álvaro.

 

Gols: 1-0 Bacari (16′); 2-0 Cirio (35′).

 

Àrbitre: Alfonso Melgares de Aguilar FernĂĄndez (MĂșrcia). Ha amonestat els locals Manel (15′) i Pedraza (83′) i els visitants Nico Baleani (8′), Álvaro (28′), Joan Campins (36′), Charlie Took (70′) i Pedro CapĂł (85′).

 

IncidĂšncies: partit corresponent a la 32a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 a Segona DivisiĂł B celebrat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 400 espectadors. MatĂ­ de pluja tot i la bona temperatura. S’ha guardat un minut de silenci a l’inici del partit en memĂČria del sogre de Miguel Álvarez. A l’Hospi, Moussa i Oliver han completat la convocatĂČria. Al Mallorca B ho han fet Javi HernĂĄndez i Tolo.
web hospitalet

Comentarios cerrados