Viu l’emoció del futbol de les nostres Illes amb l’espai “Futbol de Ca Nostra”

15 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

Un dissabte més arriba Futbol de Ca Nostra, l’espai esportiu de la televisió autonòmica balear que cada setmana ens duu d’una forma divertida i entretinguda tota l’actualitat del futbol del d’aquí, de les nostres Illes.

Xavi Bravo i Maria Mayans ens acosten la darrera hora d’una nova jornada a la Segona B i la Tercera balear.

Formentera serà la gran protagonista del programa, ja que per primera vegada a la història, les càmeres d’IB3 Televisió seran a la Pitiüsa del Sud per retransmetre en directe un partit del Formentera com a local. Els de Lluís Elcacho reben el Sant Rafel, un dels equips més en forma de la Tercera. Serà diumenge, a partir de les 12.

L’artífex del gran moment que viu el Sant Rafel és el seu entrenador, Vicente Román, a qui coneixerem més a fons. El gallec va arribar a defensar la porteria del primer equip del Celta a la Copa del Rei i va triomfar a les files de la Societat Esportiva Eivissa.

En un cap de setmana tan assenyalat a la Pitiüsa del Sud, el Formentera també es converteix en el primer club de la Tercera balear que enregistra el famós ‘Harlem Shake’. FCN us el presenta en exclusiva.

Una setmana després encara cueja la tangana que es va formar diumenge passat a Sóller. Què va passar realment? Ens ho explica Joan Pascual de l’Alcúdia, un dels principals implicats.

El polèmic arbitratge que va patir el Binissalem davant L’Hospitalet ens planteja una pregunta. Són una molèstia els equips balears a la Segona B? Diferents entrenadors i el president de la Federació Balear de Futbol ens ho aclariran.

Jaume Bisquerra, el porter del Son Ferrer, mirarà d’aturar el nostre qüestionari. I no ens oblidem de les seccions habituals del programa: els sons de la jornada, el crack, el catacrack i el millor gol. (IB3TV)

Comentarios cerrados