Resultats de la 28a ediciĂł del Trofeu Cala Rajada de Judo

15 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Les instal·lacions del Poliesportiu “Es Figueral” de Capdepera van ser una veritable festa amb els 164 joves participants i els seus acompanyants. Dels 164 inscrits al Trofeu Cala Rajada 2013, hi havia 103 participants en l’apartat de exhibiciĂł i 62 en la de competiciĂł. Les edats dels nins i nines va ser entre 3 i 12 anys. Els pares i mares, i acompanyants van omplir les grades i va poder gaudir del millor judo infantil, i comprovar l’evoluciĂł esportiva dels seus fills i filles.

No hi ha cap dubte que els més petits, participants en la demostració de randori i els super ippons de la competició van ser els més aclamats per tots els presents.

El Trofeu Cala Rajada arribĂ  a la 28a ediciĂł i se diferencia dels altres en quĂš tĂ© dos modalitats molt diferents: l’exhibiciĂł tĂšcnica de randori per a nins i nines entre 3 i 7 anys, i la competiciĂł reservada per nins i nines entre 8 i 13 anys. Els no interessats en competir tenen tambĂ© les seves categories reservades en la modalitats d’exhibiciĂł.

El torneig s’inicià amb la presentació de les 20 escoles inscrites i les paraules de benvinguda per part dels representant de l’Ajuntament de Capdepera: el regidor de turisme i tinent batle, Albert Llull. El lliurament de plaques commemoratives i el discurs de clausura anà a càrrec de la regidora d’Esports, senyora Carme Riera.

Les escoles participants van ser: Col·legi Fray JunĂ­per Serra (Petra); de Manacor els col·legis Moli d’en Xema, el Jaume Vidal, Sa Graduada, Sa Torre, SimĂł Ballester, La Puresa, Es Canyar y el Renshinkan;de S’Illot el Talaiot, de Sa Coma, el Punta de N’Amer; de Cala Millor, Na Penyal; de Sant LLorenç el Mestre Guillem GalmĂ©s; de Son Servera, el Jaume Fornaris i el Renshinkan; de Sa ColĂČnia de Sant Pere, el Rosa dels Vents; d’ArtĂ , el Poliesportiu Na Caragol; i els amfitrions el S’Alzinar de Capdepera, S’Auba de Cala Ratjada i el Renshinkan.

Finalitzades les competicions i exhibicions, l’acte acabà amb el lliurament, a càrrec de Carme Riera, de les distincions als millors classificats. Els primers classificats locals són els que s’anomenen a continuació:
LARA SCHULTE, ESTEFANIA GÓMEZ, RUBEN PONS PRIETO, BORJA MELERO, MIQUEL ANGEL GOMEZ JONSEK, SAMUEL MARTIN ALVIA, CRISTIAN POZO CANO, JUAN JOSE MELERO, HERNAN PRADO, ALVARO SALGUERO, LUCAS RODRIGUEZ GUERRERO, LARA GÓMEZ SANTIAGO, ANNA KYRA SCHUETTER, KIM LAURA SCHUETTER, JULIAN NIETO, ALEXANDRE ARACIL, JOSE MANUEL MORALES, BIEL SERRALTA, SOFIA NIETO, ZAIRA CASTILLO, IRENE ALBA, JIAWEI BAO, PHILLIP KOSKO. JESSICA GOMEZ, i NIKLAS WESTPHAL.

Comentarios cerrados