Crònica de la prèvia de la propera jornada equips C.V.Portol

13 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Una setmana més us fem arribar la prèvia referent als partits  que disputaran els equips que representen al voleibol portolà.

Podes i Tales CV Pòrtol 1ª balear masculí: Després d’un inici diguem-ne irregular del play off els nostres al·lots volen redimir-se aquesta segona volta que arranca el proper dissabte, en el pavelló de Costa i Llobera, a les 19:30 h., enfrontant-se a l’Artà. Equip que no ha aconseguit guanyar-nos en categoria sènior però si ens va fer patir de valent en el partit d’anada disputat fa poques setmanes.

Limpiezas Candor CV Pòrtol 1ª balear femení: A la jornada anterior aconseguírem una important victòria davant una rival directe i ens va fer guanyar un lloc a la tabla classificatòria. Dissabte a partir de les 17:00 ens enfrontarem amb l’equip colista de la classificació, el CJ Petra. Hem d’assumir el paper de favorit i aconseguir sumar els tres punts per seguir escalant llocs a la classificació.

Construcciones M. Vaquer CV Pòrtol 2ª balear masculí: Els al·lots del segon equip sènior visiten la pista de l’Artà juvenil el proper dissabte a les 16:00 h. Partit que no computa per la classificació final perquè s’enfronten un equip sènior amb un de juvenil però si per seguir rodant l’equip i anant guanyant confiança i veterania dins la pista. L’equip està notant la feina feta durant aquests mesos i malgrat encara en quedi per fer la gent ja gaudeix de veure el bon joc d’aquest equip i sobretot la lluita i entrega des del primer fins al darrer punt del partit.

CV Pòrtol 2ª balear femení: Se’ns dubte el partit de la jornada en quant a  importància de tots els que es disputaran aquest cap de setmana. Les nines de segona s’enfronten al Pollença proclamant-se el guanyar de l’encontre campió de la lliga regular. Un emocionantíssim partit el que es jugarà el proper dissabte a partir de les 16:00 h. en el pavelló de Blanquerna. A més l’equip organitzarà una paradeta amb productes per berenar a preus molt econòmics.

Podes i Tales CV Pòrtol juvenil masculí: Una vegada aconseguit el primer objectiu, el Campionat de Mallorca, els portolans ja preparen el següent objectiu que és el Campionat de Balears. El partit contra els sèniors de Son Ferrer el proper dissabte a les 18:00 en el pavelló de Blanquerna serà una bona ocasió per seguir amb la preparació per mirar d’assolir l’objectiu principal d’aquesta temporada, el Campionat d’Espanya. Destacar la baixa de l’entrenador degut a motius mèdics, desitjant-li una molt ràpida recuperació.

Carns i delícies Ca’n Pep CV Pòrtol juvneil femení: El nostre jove equip juvenil reb la visita del tercer classificat, el Bunyola. Partit complicat però si juguen com els dos primers sets del partit anterior poden donar la sorpresa i doblegar a les favorites. Actualment l’equip està sisè a la tabla classificatòria tenint a tir de pedra al cinquè classificat. Si seguim fent feina podem lluitar per quedar entre les quatre primeres.

Es Taller Nàutic CV Pòrtol cadet masculí: Els infantils-cadets visiten el proper dissabte la pista del Sant Josep Obrer, equip classificat just per damunt el nostre. Seguim amb la nostra feina de formació d’aquest grup d’edats compreses entre els 11 i els 15 anys amb ganes de fer bé les coses i anar millorant dia a dia. Quan aconseguim estar centrats posam en serioses dificultats a qualsevol rival de la categoria, just hem d’estar tranquils i jugar com sabem i ben segur que dissabte, a partir de les 12:00 ho aconseguirem.

No ens volem acomiadar sense desitjar tota la sort del món als nostres nins i nines i sobretot que gaudeixin dels partits del cap de setmana, si s’ho passen bé dins sa pista segur que aconseguiran bon resultats Sportsdecanostra.com. C.V.Portol

Comentarios cerrados