Podes i Tales Juvenil Masculí de Voley Campió de lliga‏

12 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Els júniors de l’equip marratxiner es proclamaren el passat dissabte campions de la lliga regular juvenil masculina donant dret a participar en el Campionat de Balears que es disputarà el cap de setmana del 13-14 d’abril.

La idea del club a principi de temporada era que tots els juvenils tornessin a competir a la seva categoria per lluitar per poder representar a les Illes Balears en el Campionat d’Espanya de clubs. Part d’aquest grup juvenil va estar formant part de l’equip sènior que va jugar els dos darrers anys a 1ª nacional essent partíceps de l’ascens a l’esmentada categoria fa tres anys, amb una plantilla formada per 2 cadets, 8 juvenils i dos sèniors, un èxit sense precedents en el volei balear.

El primer objectiu està complert, ja som campions de lliga. Començam a treballar pel següent, proclamar-mos campions de Balears i ser el representant de les Illes en el Campionat d’Espanya que es disputarà a Blanes (Girona) els propers 24-28 d’abril. Cal recordar l’èxit de la darrera participació de part d’aquest grup en el campionat d’Espanya d’Almoradí en el 2011 que aconseguiren classificar-se com a millor sisè equip de tot el país.
Tià Arrom
Coordinador tècnic del CV Pòrtol

Comentarios cerrados