Lliga Benjamí F-8 Menorca;PENYA CIUTADELLA ESPORTIVA C-CCE SANT LLUÍS B (2-6)Partit de nivell

12 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Un CCE Sant Lluís molt més ambiciós que el seu rival, es va endur la victòria de la seva visita a Son Marçal a la jornada 5 de la Lliga Benjamí F-8 2004. L’equip de Toyo va sortir amb força i amb un excel · lent primer quart deixo part de les seves opcions de victòria decidides.

El 0-3 que marcava el marcador al final del primer període va ser una diferència insalvable per als locals que van veure la seva porteria perforada als 8 minuts amb un tant directe de falta d’Ortiz que posava l’avantatge per als lluisers.

Els visitants jugaven a un bon nivell i tornaven a recuperar les bones sensacions del seu joc perdudes en setmanes anteriors. De nou Ortiz al minut 9 i 11 posava el 0-3 que deixava el resultat a favor dels visitants en els primers 12 minuts.

En el segon quart la tònica del partit va ser la mateixa, els lluisers entrant molt bé per les dues bandes, amb jugades d’autèntic nivell i els locals fent el que podien per treure l’empenta dels de Toyo. Les ocasions anaven caient per part blavosa que posava el 0-4 al minut 20, obra de nou d’Ortiz, i el mateix Ortiz tancava l’excel · lent primer temps lluiser amb el 0-5.

Amb el partit decidit tocava oblidar-se del marcador i seguir pujant el nivell de l’equip amb accions combinatives que els faria créixer com a equip. El van entendre els nois, el joc va seguir sent de nivell i el seu aprenentatge continu. Bonnin posava el 0-6 i deixava el matx vist per sentència.

Els locals no van voler anar amb les mans buides i van buscar la porteria lluisera per maquillar el resultat. Ho van aconseguir, el nivell local va pujar al tram final i van trobar el just premi per als seus interessos dels dos gols que tancaven el partit.

FITXA TÈCNICA:

PENYA CIUTADELLA ESPORTIVA C: Ruau, Gomila, Baciu, Moll, Bosch, Gelabert, Mercadal i Pieres. També van jugar: Ogazón, Llufriu, Arguimbau, Moll, Capella, Cano, Benavente i Teodoro.

CCE SANT LLUÍS B: Albert, Adrià, Miquel, Ortiz, Karlos, Bondia, López i Luhay. També van jugar: Nil, Borja, David, Sergi, Jaume i Bonnin.

GOLEJADORS: 0-1 Min 2 Ortiz, 0-2 Min 9 Ortiz, 0-3 Min 11 Ortiz, 0-4 Min 20 Ortiz, 0-5 Min 25 Ortiz, 0-6 Min 28 Bonnin, 1-6 Min 32 Gelabert, 2-6 Min 42 Arguimbau.

ÀRBITRE: Joan Taltavull Marquès

Comentarios cerrados