Infantil Menorca; CCE SANT LLUÍS-DOSA CF (7-3 ) Fruit del seu treball

12 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Bon final de la primera volta l’aconseguit ahir per l’equip Infantil amb una victĂČria merescuda davant el Dosa CF que els fa tancar el primer tram del campionat amb 5 victĂČries i 4 derrotes i en clara trajectĂČria ascendent com a equip.

Amb un perfecte primera part en quĂš els locals van aconseguir combinar amb continuĂŻtat i profunditat que els va fer marxar al descans amb un clar avantatge de 6-0 que deixava el partit sentenciat.

La voluminosa avantatge va venir donada per l’excel · lent treball dels nostres, tant en la recuperaciĂł de pilota com en els aspectes ofensius treballats. Un simple, perĂČ al mateix temps difĂ­cil, toc de cara i continuĂŻtat donava una oportunitat desprĂ©s d’una altra als davanters lluisers de plantar sols davant la meta ciutadellenca.
Els nois de Felipe es trobaven cĂČmodes sobre el verd de ses Canaletes i aixĂČ produĂŻa moltes jugades trenades i d’autĂšntic futbol de veritat. En defensa, els locals es trobaven bĂ© plantats, pedra bĂ sica en el seu bon joc d’ahir.

Amb l’àmplia avantatge es va iniciar el segon temps amb un CCE que no baixava el nivell desprĂ©s dels canvis realitzats. Els jugadors que van aparĂšixer sobre el terreny de joc desprĂ©s del descans van mantenir el llistĂł alt tot i que els tres gols encaixats van ser l’Ășnica nota negativa en un partit en quĂš no van merĂšixer tant cĂ stig defensiu.
La jove defensa local de la segona part va tenir molta feina i li serveix d’experiĂšncia per al futur. Jugadors en posicions poc habituals per a ells que van realitzar un bon segon temps perĂČ que es van trobar amb un conjunt visitant mĂ©s encertat de cara a gol.

Els minuts passaven i els locals seguien a la seva. Amb una excel · lent setmana de treball la trobada realitzada per tot el conjunt no va ser casualitat. Són un grup de treball que els apassiona el futbol i malgrat els resultats en contra mai ha deixat de creure en si mateix.

El resultat d’ahir Ă©s el just premi al que porten fent durant l’any i els recompensa per tot. Queda tota una segona volta on l’equip ha de seguir igual, treballar en conjunt, creure en un mateix i fam per millorar. Ho tenen, ho demostren i el porten a la prĂ ctica, perĂČ el rival tambĂ© juga.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS: VĂ­ctor (Antonio 60 ‘), Alex, Jota, Isma (Gomila 45â€Č), Ricard, Quimi (Oliver 45 ‘), Xavi, Mateu (LluĂ­s 45â€Č), Benja, Joan Pons i RaĂșl (Sintes 45 ‘ ).

DOSA CF: Vives, Lluch (Begur 36 ‘), Rotger, Marquet (DamiĂ  50â€Č), Torres, Pons, Marques (Taltavull 36 ‘), Bosch (Joan 21â€Č), David, Hidalgo (Ostaneda 50 ‘) i Moll.

GOLEJADORS: 1-0 Min 2 Mateu, 2-0 Min 11 Benja, 3-0 Min 15 RaĂșl, 4-0 Min 17 Isma, 5-0 Min 23 RaĂșl, 6-0 Min 32 RaĂșl, 7-0 Min 37 Mateu, 7-1 Min 45 MarquĂšs, 7-2 Min 60 MarquĂšs, 7-3 Min 62 Pons

ÀRBITRE: IvĂĄn BermĂșdez GonzĂĄlez