C.V.Soller Infantil ;C.V.SOLLER – CV PETRA (3-0) PRIMER MATCH BALL SUPERAT AMB NOTA

12 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

C.V.Soller Infantil-A

Primera de les 4 finals jugada i guanyada amb autoritat contra un rival fort com Ă©s l’infantil femenĂ­-a del Club Volei Petra, un equip ordenat i fort en defensa, al qual les nostres infantils,pero,van superar en tots els aspectes del joc.
El primer set es pot resumir en una xifra, 25 a 10 a favor de les nostres joves jugadores, podent destacar a totes ia cadascuna d’elles, jugant a un bon nivell conjuntament, evitant les famoses tandes d’errors no forçats que Ă©s i segueix sent el punt flac de l’equip.
El segon va ser una mica mĂ©s ajustat, propiciat per rotacions poc normals perĂČ necessĂ ries si volem que vagin pujant les jugadores mĂ©s novells, tot i aixĂ­ el marcador deixo un clar 25 a 16.

En el tercer set els canvis van ser drĂ stics, formant una rotaciĂł del mes «poc habitual» que va fer que les de Petra agafessin aire i intentessin guanyar almenys 1 set, perĂČ les nostres noies no es van acovardir i traient pit al final es van imposar per un ja si ajustat 25-22, perĂČ demostrant-mus i demostrant-se que poden jugar i treure bons resultats, reivindicant la qualitat i capacitat guanyadora de totes i cadascuna d’aquestes valentes jugadores.
Proper partit contra l’equip d’ArtĂ , on en el partit d’anada van guanyar a les solleriques per mĂšrits propis, esperant que aquesta vegada imposin el ritme les de la Vall i que treguin un resultat favorable que acosti mĂ©s a les nostres a un possible campionat de balears , al mĂ xim, noies.

Comentarios cerrados