1ª Autonòmica, Básquet Menorca; CCE Sant Lluís – CB Jovent d’Alaior (89-53) Nou pas cap el objectiu final

11 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Ses Canaletes va ser testimoni del partit de la vuitena jornada de la lliga Autonòmica masculina entre el líder invicte, el CCE Sant Lluís, i el CB Jovent d’Alaior, instalat en la part baixa de la classificació. Molta diferència entre els dos equips, tot i que els d’Alaior van mostrar-se com un equip lluitador, pero el marcador final ho diu tot, 89-53. Els blaus van fer bastants minuts de bon joc, i s’ha de seguir fent feina per minimitzar els minuts de falta de concentració. Encara no hem vist 40 minuts complerts de l’equip a un alt nivell però poc a poc se van atracant a aquest objectiu. Els lluissers continúen amb pas ferm, en lo més alt de la classificació, atrancant-se cada vegada més al objectiu de la temporada.

L’inici de partit dels locals va ser demolidor, defensa pressionant a tota la pista, ràpids atacs que donàven cistelles fàcils als lluissers, Murillo i Muñoz duenyos absoluts de la pintura. Resultat, 13-0 d’inici. Aquesta demolidora sortida permeté moure la banqueta i donar minuts per aa tots, ja desde el primer període. Al final d’aquts deu minuts, 20-8.
El segon acte va ser el més fluix dels lluissers, que devallàren en concentració i intenssitat en defensa, tot i que en atac continuàren amb un bon ritme d’anotaciò, 22 punts, pero el CB Jovent va sebre aprofitar-se de la falta d’intensitat defensiva per anotar 21 punts i arribar al descans amb només 13 punts de desventatge, 42-29.

Però la sortida local del tercer període va tornar a ser arroladora, tornant a la bona defensa, al joc rápid i alegre en atac, que és el que li dona sempre millors resultats, un joc que fa que qualsevol rival es vegi desbordat, d’això s’en ha d’aprofitar el CCE Sant Lluís, treure partit al seu estil de joc. Com a consequència d’aquest bon joc 29-12 per arribar a la barrera dels 30 punts de diferència, 71-41 i liquidar una nova victòria.

Juan Murillo i Sergio Muñoz van ser els jugadors més destacats amb 18 i 13 punts respectivament, acabant amb 29 i 27 de valoració. En Cice Mercadal acabar el partit amb 12 punts i en Kike Mercadal amb 11.

El darrer període va ser aprofitat per continuar amb les rotacions i participació dels 12 jugadors, incluit l’inestimable aportació del júnior Josuah Teixidor, que està ajudant a l’equip tant als entrenaments com als partits. Els tirs lliures van tornar a ser un autèntic mal son amb un pobre 16 de 34. Al final, 89-53 en una nova passa cap el títol de lliga.

CCE Sant Lluís 89 (20-22-29-18): Pau Cardona 8, Mateo Pons 7, Carlos Vaquero 5, Rafa Vidal 4, Cice Mercadal 12, Josuah Teixidor, Carlos Gómez, Miky Ortiz 6, Luisma Gil 4, Juan Murillo 18, Sergio Muñoz 13, Kike Mercadal 11.

14 de 36 en tirs lliures, 30 de 47 en tirs de dos i 4 de 19 en tirs de tres.

49 rebots, 29 en defensa i 20 en atac, 18 faltes personals.

CB Jovent d’Alaior 53 (8-21-12-12)

Àrbitres

Octavio Saura i Antonio Ruiz.

Incidències

Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes amb unes 40 persones a les grades.

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

 

 

Comentarios cerrados