XXVIII Trofeu Cala Rajada de Judo Infantil (dissabte, 9 de març)

8 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Tot Ă©s a punt per a celebar al XXVIIIa ediciĂł del Trofeu de Cala Rajada de Judo Infantil que se celebrarĂ  el proper dia 9 de març al poisportiu Es Figueral. El proper dissabte, en el marc de les «Jornades Esportives del esport base» organitzades per l’Ajuntament de Capdepera.
Aquesta competiciĂł esta prevista per al judo en edat escolar (3 a 15 anys). Hi ha mĂ©s de 200 alumnes en representaciĂł de 20 escoles de judo de la nostra comarca. De Manacor participaran el Renshinkan, el Col·legi la Puresa, SimĂł Ballester, Jaume Vidal, Es Canyar, Sa Torre, Sa Graduada, Moli d’en Xema; de S’Illot el col·legi Tataiot; de Son Servera el Renshinkan i el Col·legi Jaume Fornaris; de Cala Millor Na Penyal; de sa Coma el Punta de N’Amer; de Sant Llorenç el Mestre Guillem GalmĂ©s; de Petra el JunĂ­per Serra; de sa ColĂČnia de Sant Pere el Rosa dels Vents; d’ArtĂ  el Poliesportiu na Caragol; i els amfitrions de Capdepera i Cala Rajada, el Renshinkan, el Col·legi S’Auba i S’Alzinar.
El proper dissabte, 9 de març a les 16,15 hores del capvespres s’iniciarĂ  el torneig de les dues modalitats que hi ha previstes : la d’exhibiciĂł de randori i la de competiciĂł.

Comentarios cerrados