C.V.Soller; El Nostros equips un per un

8 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El final de temporada s’apropa i 5 dels equips del nostre club lluiten per aconseguir objectius importants.

  
L’infantil femenĂ­ B de Marga Ramon estĂ  completant una molt bona temporada al grup segon i lluitarĂ  fins el darrer moment per acabar primer i assolir l’ascens al grup A.
 
L’infantil femenĂ­ A dirigit per Pep Tugores ocupa la primera posiciĂł del grup primer. Sense cap dubte l’il-lusiĂł per jugar un Campionat de Balears i un possible Campionat d’Espanya, ha d’empĂ©nyer els nostres en les darreres 4 jornades de lliga.
 
El Cadet masculĂ­ tambĂ© encapçala la classificaciĂł tot i que el Fusteria Alzina ArtĂ  el segueix de ben aprop i no es pot baixar el ritme. Quant nomes resten 6 jornades, l’objectiu ha dĂ©sser guanyar-ho tot per arribar a tope al Campionat de Balears.
 
Un altra equip que es juga el ser o no ser en aquestes darreres jornades es el cadet femenĂ­ del Construccions Miquel Morell SĂłller. Alfons Ramon, torna a lluitar per arribar al Campionat de Balears. La seva experiĂšncia guiarĂ  de la millor manera al grup per assolir l’objectiu.
  
I de nou Alfons, al cap del juvenil femenĂ­ del Fustes Ca’n Vaquer SĂłller, persegueix l’objectiu de classificar-se pel Campionat de Balears. Aquest mateix cap de setmana juga dos partits en que el dissabte, contra el Bunyola s’ha de veure la millor verssiĂł de les solleriques per a poder entrar al grup dels elegits.
 
 
AixĂ­ doncs, tots els ingredients per viure uns darrers mesos de competiciĂł elĂšctrics. No vos ho perdeu.

Comentarios cerrados