PRESENTADES LES V JORNADES DE L’ESPORT BASE (11,18 y 25 de Març)

6 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

A partir de l’11 de Març, a Capdepera, se celebraran les V JORNADES DE L’ESPORT BASE. El president de la FFIB va participar a la presentaciĂł, juntament amb el director general d’Esports i el batle de Capdepera
A l’acte de presentaciĂł, al Palma Arena, tambĂ© hi eren els representants de les federacions de BĂ squet i Atletisme.

Les Jornades, que duen el lema «El camí de la formació a la competició», se duran a terme al Teatre de Capdepera els dies 11, 18 i 25 de març.
Igual que en les edicions anteriors, les jornades continuen en el context del camĂ­ de la formaciĂł a la competiciĂł i comptaran amb destacats tĂšcnics i nutricionistes esportius, queal llarg dels tres dies, oferiran diverses ponĂšncies i participaran en diverses taules rodones. Igualment, estĂ  previst que en la clausura de les mateixes participi dos jugadors del RCD-Mallorca.

La novetat d’enguany en aquesta ocasiĂł les jornades es complementen amb un seguit d’activitats esportives que es realitzen durant els caps de setmana del mes de març, com el 3×3 de futbol i de bĂ squet, zumba, pujada en globus, una demostraciĂł de judo, atletisme i una duatlĂł.

Les V Jornades d’Esport base estan organitzades per l’Ajuntament de Capdepera amb la col·laboraciĂł del Govern de les Illes Balears, Consell de Mallorca, RCD Mallorca, associaciĂł Ona verda, FBIB, FFIB, FederaciĂł d’Atletisme, Penya mallorquinista de Capdepera i Cala Rajada, IB Balooning, CE Escolar, At. Escolar BĂ squet, Club Renshinkan, GimnĂ s Jet 7.
FFIB

Comentarios cerrados