Crònica partit preparació 2 ª Balear Masculina C.V.Son Ferrer

5 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

A falta d’una setmana de començar la competició en la categoria de segona balear masculí, l’equip de CV Pòrtol representant d’aquesta categoria ha realitzat el seu últim amistós amb diversos objectius que es desitjaven veure en el partit. L’equip convidat va ser el de Son Ferrer, de la mateixa categoria i interessat en fer unes petites pràctiques abans del començament de lliga.

El partit van ser cinc sets en què en què els dos equips van provar coses molt diferents tant com les rotacions de jugadors i diferents maneres de joc. Tots dos equips van posar en marxa a nous jugadors, per part de Pòrtol les últimes incorporacions en aquest equipament de Son Ferrer a les noves generacions que vénen trepitjant fort. Tot i els continus canvis en ambdós bàndols es va veure un disputat partit amb moltes alternatives al marcador. Cal destacar que la victòria se l’ha endut l’equip visitant que va ser qui va guanyar la majoria de sets.

Per acabar amb la pretemporada dos equips van decidir fer una torrada amb la intenció de Amistar ambdós clubs i acabar el cap de setmana amb un bon gust de boca. L’l’equip de Segona Balear ja només té al cap el primer partit de lliga el cap de setmana que serà contra Sant Josep Obrer Juvenil, amb una ganes tremendes de donar-ho to

Comentarios cerrados