CVS SOLLER TOURS- REST. O’SOLE MIO ARTA (3-0) LLANÇADES !!

4 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Pel CVS SĂłller Tours jugaren : Diana, Sara, Paula, Nena, Marga, Maria Acosta, Mar, Maria Martorell, Miquela i Blanca.

L’ArtĂ  arribava a Son Angelats amb moltes urgĂšncies i disposat a donar guerra a les solleriques. Ja en la primer volta, les artanenques guanyaren a les nostres jugant un bon volei i aixĂČ era la senyal mes evident de que s’havia de donar la mĂ xima importancia a un partit que, de caure del costat local, podia segellar virtualment la permanĂšncia de l’equip a la mĂ xima categoria Balear.

El primer set començà amb un ArtĂ  molt concentrat i efectiu i amb un SĂłller Tours imprecĂ­s i ansiĂłs. Les errades de les locals es succeĂŻen, amb les jugadores sumides en una extranya crispaciĂł mentre que les visitants aprofitaren per jugar de forma molt intel-ligent canviant de atac dur a finta constantment. La defensa de les nostres no arribĂ  a ajustar-se en cap moment i l’avantatge de 4-5 punts de les visitants fou insalvable

PerĂČ el segon set es començà de manera ben diferent. El servei local va funcionar a la perfecciĂł creant molts problemes a la recepciĂł de les visitants que tornĂ ven atacs inofenssius que les nostres contratacaven amb molta contundĂšncia. Set a la butxaca i igualada al marcador.

Tercer parcial molt semblant al segon, amb un ArtĂ  que poc a poc deixĂ  de fer mal en atac i nomes creava problemes amb els seus atacs per centre. Les solleriques es seguiren buidant en defensa per aconseguir les millors opcions d’atac i comandaren el parcial.

El darrer set, va esser costa avall per a les locals. Les visitants acusaren el cop d’haver perdut dos sets consecutius i el fet de veure com s’apropava la possibilitat de perdre les va bloquetjar provocant un cert desordre en que les nostres aconseguiren treure l’avantatge suficient per tancar el set i el partit.

D’aquesta manera les solleriques aconseguien la seva tercera victĂČria consecutiva i cinquena de la segona volta. La propera setmana es visita la difĂ­cil pista de l’Esporles en que les nostres tornaran a donar-ho tot per aconseguir donar la sorpresa davant el tercer classificat de la lliga.