Ultima Jornada del Torneo de Pasqua del Porto Cristo C.F.

1 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Estas son las imagenes que nos han llegado desde Porto Cristo de este torneo que ha concluido con mucho exito.

Fotos Gentileza del Porto Cristo C.F e nes qui donc les grasis per informa a sportsdecanostra.com

Gran èxit d’organització, participació i assistència de públic en la jornada de la fase final del VIII Torneig de Pasqua.

El matí ha començat amb la disputa de la diada de les escoletes, que s’ha estès al llarg del dematí i en el qual gairebé 80 nins i nines d’entre 3 i 5 anys han gaudit del seu esport preferit en un clima festiu i un bon ambient entre tots els participants.

També al matí a les 10 hores s’ha jugat la final de la categoria Aleví “C” entre el Serverense i el Campos, en un partit que ha resultat molt igualat i emocionant fins al final, ja que el marcador en toto moment ha estat molt ajustat, finalment l’equip del Serverense s’ha imposat per 2 gols a 1 i s’ha proclamar campió.

En la final de la categoria Aleví “B”, entre el Atº Baleares i el Campos, l’equip dela Viade Cintura s’ha mostrat superior en tot moment i s’ha imposat amb tota claredat i mereixement per 2 gols a 9.

Quant a la categoria Aleví “A”, ha estat un grandíssim partit de futbol entre el Porto Cristo  i el Serverense, que s’ha decantat a favor dels serverins per un ajustat2 a1, i on l’equip amfitrió ha fet 4 pals, i al qual, per la incertesa del marcador s’ha arribat amb molta emoció fins al final del partit.

En la categoria Cadet s’ha viscut una bona final, que s’ha hagut de resoldre des dels11 metres, després de finalitzar el temps reglamentari i la pròrroga amb empat a 2 en el marcador, després que l’Artà se n’anés amb un còmode avantatge al descans, on guanyava 0-2, el Petra ha aconseguit remuntar el partits fins a aconseguir l’empat a 2, en el temps addicional el marcador tampoc ha variat i finalment, l’Artà ha estat més encertat i s’ha imposat per 5-4 ala tanda de penals.

La final de la categoria Pre-Banjamí “B” ha esta molt igualada i disputada entre 2 joves equips que ja han intentat jugar un bon futbol a pesar de la seva tendresa, s’ha arribat al darrer quart amb el 0-0 inicial, peòr en el darrer temps, l’equip campanater s’ha imposat per 2-1, marcador que li ha donat el títol de la seva categoria.

En la categoria Pre-Benjamí “A”, la final l’han disputada el Son Caliu i l’Atº Son Servera, i s’ha decantat a favor de l’equip groc per un resultat de 6-2, quedant demostrat  el perquè és el líder del seu grup en la competició regular.

En categoria infantil , tot i avançar-se el Porto Cristo en el marcador, el Campos reaccionà i finalment s’imposà perr un gol a4 al’equip vermellenc, alçant-se amb el triomf i el títol de la categoria,.

La jornada ha acabat amb les graderies del camp municipal de “Ses Comes” repletes de gent  per assistir s dos grandíssimes final que han posat punt i final al torneig, les corresponents a les categories Benjamí. En la final jugada entre el Cala d?or i el Serverense, hi ha hagut molta igualtat i el partits ha estat molt disputat en tot moment, tot i que el major encert de cara a porta de l’equip del Cala d’or li ha acabat donant el triomf per 3 gols a 1. D’altra banda, en la categoria Benjamí “A” el Campos s’ha imposat per 6 gols a 3 en un partit que se li ha posat molt de cara al principi, aconseguint marcar 5 gols abans del descans. Després, tot i la reacció del Serverense, no ha estat suficient i només ha servit per a retallar diferència fins al6 a3 final.