Juvenil CCE Sant Lluis- UD.MahĂłn ( 0-0) Els reis del empat

26 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Sota una molesta pluja i un incĂČmode fred es van enfrontar el tarda dos bons equips, el CCE de Pere Palliser i la UD MahĂłn d’ElĂ­as Noval. Una trobada d’alta volada on cap dels dos conjunts volia clavar el genoll a favor del seu rival.

Amb dos empats i una victĂČria en les primeres jornades, els locals volien emportar-se la victĂČria per donar un salt en la classificaciĂł davant un rival que tambĂ© navega en els mateixos llocs classificatĂČries que el conjunt lluiser.

Lliurament, força, idees clares van ser les senyes d’identitat de dos conjunts del mateix nivell que van fer gaudir d’un bon partit al sofert pĂșblic que va assistir a Ses Canaletes l’envit que al final acabo amb un repartiment de punts per als dos conjunts que deixa les coses com estaven.

Els blaus per la seva condició de locals van portar el pes del partit durant els 90 minuts encara que els “gualdiazules” l’hi disputaven i arrabassaven en alguns trams de la trobada.

La mobilitat de PĂ©rez i Toni SĂĄnchez dificultava el treball defensiu visitant que no acaba de lligar els dos jugadors locals que aconseguien causar desequilibris en l’entramat defensiu maonĂšs.

Tanta era la igualtat que es veia que tots dos conjunts gaudien de poques ocasions de gol en els primers 30 minuts de partit. Tot va semblar canviar als 33 minuts amb l’expulsió del visitant Riudavets. La inferioritat numùrica donava cert avantatge als locals i feia canviar lleugerament les idees al quadre de Noval.

Al descans es va arribar amb el 0-0 inicial i amb tot per resoldre. El nivell de joc havia de ser el mateix per a tots dos conjunts, el que baixés el ritme anava a caure.

L’entrada de Vinent per Castillo desprĂ©s del descans va portar mĂ©s profunditat i desequilibri al conjunt local que a poc a poc anava arribant amb mĂ©s mordent a la zona de finalitzaciĂł. Els moviments tĂ ctics dels de Ses Canaletes li donaven mĂ©s arribada perĂČ la precipitaciĂł en els metres finals donava en orris qualsevol possibilitat d’avançar-se al marcador.

Les ràpides contres dels de Noval li donaven opcions encara una assegurança Cristian i una concentració màxima de la línia defensiva lluisera donaven poques opcions als maonesos.

En els Ășltims 15 minuts es van veure les millors ocasions del partit, primer Toni SĂĄnchez manava la pilota a les mans d’Ayala en un intent de vaselina que el porter unionista endevĂ­. Minuts mĂ©s tard va ser PĂ©rez que es va precipitar en la seva rematada davant Ayala manant la pilota fora. Quan la trobada estava arribant a la seva fi, Isma en una parell de cavalcades amb perill i DarĂ­o amb un fort xut que va marxar alt posaven el ui a les grades perĂČ sense Ăšxit per als interessos del CCE.

Va tenir l’Ășltima la UD MahĂłn en un lliure indirecte dins de l’àrea gran on la rematada de SeguĂ­ pas entre la barrera i un rĂ pid Cristian drecera la pilota sobre la lĂ­nia de gol. Va ser l’Ășltima del va partir, el col · legiat comandament als dos conjunts a “escalfar” a la caseta, bĂ© ho mereixien.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS: Cristian, Nathan (DarĂ­o 85 ‘), Miki, Txemi, Isma, Jose, Hafid, Issa, Castell (Vinent 46â€Č), PĂ©rez i Toni SĂĄnchez.

UD MAHON: Ayala, Andreu, Garrido, Onaca, Riudavets, Molina, Mohammad, Saavedra, Benejam (SeguĂ­ 65 ‘), Vinent i GonzĂĄlez (RamĂ­rez 75â€Č).

GOLEJADORS: Sense gols.

ÀRBITRE: JosĂ© Albiol Payeras