Cronica Cadete; U.E. Sami – CCE Sant Lluis (3-1) Sense encert de cara a gol

25 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Derrota davant les adversitats la collida a la tarda d’avui diumenge per l’equip cadet que rendia visita al UE Sami en una gèlida i inhapetecible tarda de futbol.
El conjunt entrenat per Adriano i Xiscu va rendir a bon nivell durant els 80 minuts tot i la diferència en el marcador que va ser massa segons sembla sobre el terreny de joc.

La manca de finalització condicionar al CCE que arribava amb claredat a la meta contrària però no definia amb encert. Molt d’hora es va posar el partit costa amunt per als visitants ja que als 6 minuts els locals es van avançar al marcador per mediació de Juanico que watt a Fran. El porter lluiser realitzar una gran trobada jugant de porter, posició inhabitual al.

El matiner gol no va variar l’estil i sistema de joc dels visitants que seguien tractant amb afecte a la pilota però les distàncies entre el posseïdor de pilota i els seus companys van ser un petit llast que condicionar el joc lluiser.

Els visitants van seguir durant tota la primera part amb el dinamisme mostrat durant els primers minuts però a falta de 5 minuts per arribar a la mitja part, els locals van tornar a batre un voluntariós Fran.

Després dels 15 minuts de pas per vestuaris i amb la diferència en l’electrònic, els d’Adrià van seguir amb el mateix guió que en els primers 40 minuts, joc de toc, elaboració amb paciència, seguretat defensiva i molt tremp en la seva creació. Al minut 59, el col · legiat de la trobada decret una pena màxima que deixava ja el partit sentenciat. Juanico llançava des dels 11 metres i el porter Fran va estar a punt d’aturar la pena màxima.

El partit estava sentenciat i ja en els minuts finals els visitants van trobar el premi del gol que bé mereixien després de recollir un rebuig Damián que li servia per batre Pico i posar el definitiu 3-1.

No va poder ser però el conjunt lluiser respondre. Les condicions amb les quals està afrontant la temporada aquest equip i la seva reacció són dignes de ressenyar.

FITXA TÈCNICA

UE SAMI: Pico, Suarez, Gener, Filgueira, Cardona, Carretero, Murray, Begur, Juanico (Geanpierre 65 ‘), Grajales (Llalal 44′) i Karim.

CCE SANT LLUIS: Fran, Alex, Adrià, Quimi, Busu (Damià 54 ‘), Pau (Sergi 69′), Oscar, Vinent (Raúl 62 ‘), Victory (Guiem 41′), Morente i Xavi Olives (Romero 55 ‘ ).

GOLEJADORS: 1-0 Min 6 Juanico, 2-0 Min 35 Grajales, 3-0 Min 59 Juanico, 3-1 Min 66 Damià.

ÀRBITRE: Diego Saurina Pons

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant
Sportsdecanostra.com

Comentarios cerrados