C.D.Escolar; Cronica Regional Preferente y todos los resultados del club.

25 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Molt de fred en el camp d’es Figueral. El pĂșblic assistent va gaudir d’un gran horabaixa de futbol, en quĂš l’equip local va passar per damunt d’un Independent que en cap moment va justificar la seva bona situaciĂł a la taula classificatĂČria. L’Escolar va jugar un gran partit, potser el millor de la temporada. Molt segur i sobri en defensa, molt ordenat i lluitador al mig del camp i molt eficaç en atac.

El partit va començar molt bĂ© ja que a la primera jugada de perill, al minut 5, GayĂ  fou tomat clarament dins l’àrea i l’àrbitre xiulĂ  penal. El llançà el llorencĂ­ Rigo i va significar l’1-0. Al minut 20, Bernat es plantĂ  sol davant el porter perĂČ Lara fĂ©u una gran aturada. Al minut 45, Bernat, aquesta vegada sĂ­, s’escapĂ  i va elevar l’esfĂšrica per damunt del porter visitant en la seva sortida i marcĂ  el 2-0.

A la segona part, l’Escolar va arrasar el conjunt visitant. Tots prevĂšiem una reacciĂł de l’equip del Camp RedĂł, perĂČ, tot al contrari, va ser l’equip gabellĂ­ el que va anular el gallet de la categoria. A destacar el jugador local GayĂ , que va firmar un hat trick, en una segona part molt inspirada. Al minut 5 de la represa, combinaciĂł d’Edu, Bernat centra des de la dreta i gran rematada de GayĂ  (3-0). Al minut 53, jugada calcada perĂČ per l’altra banda, centra Isma i GayĂ  remata de cap (4-0). Al minut 56, una altra combinaciĂł Rigo, Edu i centrada de Bernat, des de la dreta, que rematĂ  impecablement GayĂ  al fons de la porteria (5-0). Pim, pam, pum i faltaven 20 minuts per acabar el partit.

El resultat haguĂ©s pogut ser d’escĂ ndol si Rigo, Sergio (2) i en MartĂ­nez haguessin materialitzat les seves ocasions.En els minuts finals, amb el resultat ben fermat, el mister local X. Varon va fer debutar els juvenils MartĂ­nez i Álex i va donar minuts al segon porter Pascual.

En definitiva, gran partit de l’Escolar, en quù demostrà que pot i sap jugar a futbol quan es prenen els partits amb serietat. Als dos darrers diumenges s’han aconseguit sis puntets que ens fan ocupar l’equador de la taula (10ù lloc).

El proper diumenge toca jugar a MarratxĂ­, a l’incĂČmode camp del Sant Marçal.

Escolar: Peret, Ivån, Ángel, Abdu, Marti, Fran, Rigo, Isma, Bernat, Gayà i Edu

Independent: J. Lara, Carmona, Jose Lara, Arazola, David, Hector, Moranta, Raul, FĂ©lix, Siquier i Castillo

Àrbitre: González Borreda, Forteza i Busquets. Molt bona actuació, fregant la perfecció.