Alevin ; CCE SANT LLUÍS B-CE MERCADAL (5-2)

15 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Li va tocar treballar de valent al conjunt AlevĂ­ de Chus i Joshua en la seva trobada avançat a aquest dijous davant un CE Mercadal que va ser molt mĂ©s efectiu que els locals a la primera part perĂČ que acabo cedint pel empenta demostrat pels locals a la segona part.

Els primers minuts van ser de domini local, bon tracte a la pilota, sortida jugada des del darrere perĂČ els franjirrojos van saber aprofitar al minut 12 d’un error en la sortida de pilota des del darrere per avançar-se al marcador per mediaciĂł de Triay. Tots dos conjunts disputaven un primer quart molt entretingut encara que els locals nomĂ©s gaudien d’oportunitats a causa de la poca profunditat de les seves accions.

DesprĂ©s del primer aturada, la tĂČnica va ser la mateixa. Els locals a la seva, els visitants no es amilanaban i buscaven la meta dels blaus amb perill perĂČ sense encert. De nou al minut 24 i desprĂ©s d’un nou error, de nou els visitants aconseguien anotar el segon gol obra de Cleofe. Els de Chus van acusar una mica el segon gol i van començar a cometre errors per la precipitaciĂł. Quedava temps per la remuntada i la tornada a la feina ben feta els havia de portar a aconseguir els seus objectius.

Abans del descans i desprĂ©s d’una falta magistral llançada per Joan Pons, els locals reduĂŻen distĂ ncies marxant al descans per darrere al marcador perĂČ amb molt temps per davant.

El retorn de la caseta va ser productiva per als locals. Si en el primer temps els franjirrojos mereixien l’aconseguit, els blaus van fer el mateix en el segon temps.

Els de Chus, van sortir molt més intensos i agressius en defensa el que el va portar a tenir molta més presÚncia ofensiva amb contínues accions combinatives i algun que una altra contraatac. David en el 33 posava la igualada en el lluminós i només cinc minuts després li donaven la volta al marcador els de Ses Canaletes.

Havia mig treball fet, d’acord amb una uniĂł, una personalitat i un joc molt mĂ©s treballat per part local. Abans de finalitzar el tercer quart, de nou David posava terra pel mig per tancar el tercer i productiu quart per el CCE.

Res estava decidit, tocava seguir igual i aixĂ­ ho van entendre els xavals que no van baixar el ritme marcat per desesperaciĂł del conjunt visitant que es veia superat en intensitat. Amb tot aixĂČ ia falta de 6 minuts per tancar el matx, de nou David aconseguia superar el porter visitant posant el definitiu 5-2 que tancava la trobada amb una victĂČria per als de Chus ben merescuda per tot l’equip.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS B: Aaron, Sergi, Marc, Abel, LĂłpez, Fer i Xavi. TambĂ© van jugar: Nil, David, Joan, Ariadna, Oliver, Isaac i Venegas.

CE MERCADAL: Rotger, Millajo, Pons, Triay, Marc, Xavier i Ezequiel. També van jugar: Martí, Coello, Taltavull, Cleofe, Gomila i Bellal.

GOLEJADORS: 0-1 Min 12 Triay, 0-2 Min 24 Cleofe, 1-2 Min 28 Joan Pons, 2-2 Min 33 David, 3-2 Min 38 David, 4-2 Min 44 David , 5-2 Min 54 David.

ÀRBITRE: Cándido Lucero Sanchez