C.V.Soller ; Cadet Femeni-B, Progresa Adecuadament

13 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

El cadet-B femenĂ­ del CVS segueix amb el seu any d’aprenentatge mostrant ja clars signes de qualitat en alguna de les seves noves jugadores, que juntament amb algunes ja una mica mĂ©s veteranes i amb l’ajuda d’alguna col · locadora infantil, van donant guerra a la lliga de plata.
Aquesta setmana tocava jugar contra el CV Montesión, el líder invicte de la lliga, un partit que a priori semblava molt més difícil del que en realitat es va veure sobre el terreny de joc, que encara que es va perdre per 1 a 3 sets la realitat va dir que qualsevol dels dos equips va poder guanyar.
El primer set es decantop a fabor de les visitants or un clar 14-25, on les nuetras no van tenir oportunitat, perĂČ bĂ©, van començar el segon amb ganes i hi van portar el marcador per davant fins el 15 a 15, perĂČ desprĂ©s una sĂšrie d’errors no forçats van fer que les del MontesiĂłn agafessin aire i tambĂ© el van guanyar per 17 a 25.
AixĂ­ doncs, el tercer set va començar amb una mica de rĂ bia per la impotĂšncia d’haver perdut el segon, i jugant com saben avasallaron a les lĂ­ders i les van deixar en evidĂšncia guanyant per 25 a 17, el set on mĂ©s diferĂšncia en qualitat de joc es va veure .
PerĂČ va arribar el quart, en el qual els nervis i la possibilitat real de guanyar els passo factura i fruit de nervis i por a guanyar terme per decantar el electrĂČnic a favor de les lĂ­ders per 17 a 25.
En fi, bon partit que hauria servir `perquĂš s’adonin que estan en el bon camĂ­ i que han de seguir aixĂ­, progressant adecuadament

Comentarios cerrados