Cadetes ; Bunyola -C.V. Portol (25-12/25-14/25-12.)

12 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

L’equip cadet masculí sofrí una clara derrota, 3-0 amb uns parcials 25-12/25-14/25-12.

Dissabte dematĂ­ arribarem al pavellĂł de Bunyola conscients de que ens esperava un partit difĂ­cil.

El sorteig entre capitans donà servei per l’equip de Bunyola, així dons arrancava el set amb el que fou la nostra perdició, la recepció. Un bon servei per part del Bunyola i un mal dia en recepció per part de l’equip portolà no donà cap opció al nostre equip i el primer set acabava aviat amb un 25-14.

Tant el segon set com el tercer seguiren amb mateixa dinĂ mica del primer, als nins d’Es Taller NĂ utic lis costava molt rebre i construir jugades decents per poder fer un bon atac. Les molĂšsties a la mĂ  d’un dels receptors, petit “susto” amb el turmell del nostre oposat, mĂ©s d’un jugador no massa fi per constipat, junt al bon servei del rival i el mal dia dels nostres en recepciĂł posaren les coses massa fĂ cils al CV Bunyola que sense llevar-lis cap mĂšrit feren un partit molt serio.

Seguirem fent feina per millorar aquests aspectes que ens fan patir en competiciĂł. GrĂ cies un cop mĂ©s al pĂșblic present per venir a animar als nostres.

PrĂČxim partit: Es Taller NĂ utic CV PĂČrtol – Fusteria Alzina ArtĂ , 12:00 al pavellĂł de Blanquerna.