EL CVS PRESENTA EL II TORNEIG NACIONAL CIUTAT DE SOLLER

8 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Si la primera edici贸 del Torneig Ciutat de S贸ller va deixar tothom bastant satisfet, en aquesta segona ocasi贸, l’intenci贸 es repetir o millorar-ho.
El II Torneig Nacional Ciutat de S贸ller es disputar脿, a priori, en categoria Juvenil Masculina, els dies 29, 30 i 31 de mar莽 a Son Angelats. L’idea, de nou, es contar amb el m脿xim d’equips de la peninsula per tal de poder competir amb els millors.
Ser脿 especialment interessant per als amfitrions del CVS Perfume’s Club, que milita en la categoria juvenil masculina Balear, per a poder jugar de tu a tu amb equips d’alt nivell peninsulars. De moment s’ha convidat a pr脿cticament tots els clubs balears que disposen d’equip en categoria juvenil masculina amb molt bona resposta de tots. De la Peninsula, s’ha contactat amb les federacions catalana, valenciana, madrilenya, entre d’altres per tal d’intentar comptar amb els millors equips nacionals del moment.
A hores d’ara, encara no es pot confirmar cap equip, per貌 a mida que s’apropi la data s’anir脿 completant l’informaci贸 del Torneig.
El CVS es volcar脿, com sempre, en aquest Event, creant un lloc web del Torneig, informant a la seva web a la secci贸 d’Events CVS i al seu Facebook, i publicant un dossier i butlletins amb l’informaci贸 que es vagi generant.
Esperam que el II Torneig Nacional Ciutat de S贸ller sigui una gran festa del volei i que serveixi per a seguir donant a con茅ixer el nostre esport.
En els seg眉ents enlla莽os podreu visitar l’album de fotos i el video de la primera edici贸 del Torneig Nacional…
FOTOS VIDEO

C.V.Soller

Comentarios cerrados