C.V.Soller Infantil Femeni A: Han Trencat la Taula de Tants Cops

7 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Emocionant e intens el partit oferit el passat divendres al pavelló de Son Angelats entre les Infantils-A del CVS i les fins ara invictes Infantils-A del Montesión.
El resultat final va ser de 3 a 1 sets a favor de les locals, un resultat just pel que es va veure sobre el camp de joc, on les solleriques varen demostrar que el resultat negatiu del partit d’anada va ser a resultes d’una mala gestiĂł durant el partit per part del seu estrenador, Pep Tugores, que aquesta vegada no va voler donar cap oportunitat a l’equip local.
El partit va ser bonic, intens i poc corrent en equips d’aquesta categoria, demostrant que sĂłn amb diferĂšncia els dos millors d’aquesta lliga, donant millor volei les locals perĂČ mĂ©s seguretat i menys errors les visitants, cosa que sens dubte va mantenir els parcials mĂ©s o menys semblants, perĂČ que limita tambĂ© les possibilitats en el joc, ja que, el que menys potenciat tĂ© l’equip Ă©s el que mĂ©s es necessita en els campionats, un atac poderĂłs.

VictĂČria merescuda per les locals, donant un altre cop damunt la taula. Pas endavant per a les aspiracions de l’equip per classificar-se pel campionat de Balears. A seguir aixĂ­ i a seguir gaudint i fent gaudir d’aquest esport.

Comentarios cerrados