C.V. SOLLER; AQUEST CAP DE SETMANA TRES PARTITS D’AQUESTS QUE TOTS VOLEN JUGAR

7 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Els equips del CVS mostren una salut extraordinĂ ria, alguns ocupen places d’honor amb certa comoditat, i d’altres, s’ho han de guanyar setmana a setmana en partits que es converteixen en vertaderes finals.. Tres dels nostres juguen aquest cap de setmana, les seves finals de cara a aconseguir el millors resultats de cara al final de les competicions. La majoria es troba a mig camĂ­, ara es l’hora de consolidar objectius i marcar-se les fites mes altes..

El divendres, l’Infantil fem. B (2on) entrenat per Marga Ramon visitarĂ  l’AlarĂł (1er) en un encontre de mĂ xima rivalitat en que les nostres cercaran competir per obtenir una victĂČria que les deixaria empatades amb les locals en la primera posiciĂł amb 10 victĂČries i 1 derrota.

 I el dissabte, mes emociĂł en dos encontres dels nostres….A les 11:30 h a ArtĂ , el Cadet masculĂ­ (1er) cercarĂ  la victĂČria davant el Fusteria Alzina ArtĂ  (2on). La pista artanenca, sempre es complicada pero els nostres mostren, semana rera semana, arguments suficients per aconseguir la victĂČria i consolidar la primera plaça.
 
 
 
 
 
 
 
 
A les 12:00 h a Son Angelats, mes espectacle i emociĂł… El Cadet solleric del Construccions Miquel Morell (2on) rep la visita de La Salle Pont d’Inca (5Ăš). Tot i la diferĂšncia en la classificaciĂł, els separa nomes una victĂČria. Les del Pont d’Inca, arriben amb l’intenciĂł d’aficar-se de ple en la lluita per les places d’honor. Les nostres no ho posaran fĂ cil i segur que empesos pel pĂșblic solleric aconseguiran apropar-se al lĂ­der.

Comentarios cerrados