CVS SOLLER TOURS 3-2 CJ PETRA amb parcials 25-21/17-25/22-25/25-11/15-6

6 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Pel CVS jugaren : Diana, Sara, Paula, Nena, Antonia, Marga, Rebeca, Mar, Barbara i Miquela.
 
L’objectiu de guanyar es complĂ­ nomes parcialment perque l’intenciĂł era, sense cap dubte, sumar els tres punts. Pero despres de veure el desenvolupament del partit, els dos punts son molt bons per a seguir mirant per amunt.
 
El partit començà tal com s’esperava i el primer set, tot i no esser brillant, es guanyĂ  mes per demĂšrit visitant que pel joc de les solleriques. Les de Petra, jugaren molt ordenades en defensa provocant que cada punt s’allargues en l’intercanvi de cops. I en el primer parcial, l’intercanvi va caure del costat local.

PerĂČ en els dos segĂŒents sets, es capgiraren les sensacions i les visitants, a mes de defensar molt i be, aconseguien atacar majoritĂ riament amb la seva millor atacant, que creĂ  molts problemes al bloqueig i la defensa solleriques. A mida que els sets avançaven amb l’avantatge de les visitants, les nostres es sumien en la frustraciĂł de veure que la feina que es feia no donava resultats.
 
La desfeta s’estava consumant quant caiguĂ© l’1-2 al marcador davant l’incredulitat del nombros pĂșblic assistent.
 
PerĂČ llavors passĂ  el que pareixia impossible. Pep Campillo des de la banqueta local suggerĂ­ desgastar continuament, l’atacant visitant que tants maldecaps havia donat, i l’entrenador local traslladĂ  a les seves l’ordre de carregar tot el joc damunt la jugadora visitant. I les solleriques ho executaren a la perfecciĂł. Poquissimes errades en servei varen anar minant la confiança de les visitants que fallaren en recepciĂł i veient que la diferĂšncia en el marcador es feia gran caigueren en imprecisions continues que no els donĂ  cap opciĂł. Les del SĂłller Tours fĂ©ren una feinada en defensa i deixaren de fallar atacs, aixecaren les fintes i tant na Diana com na Nena fĂ©ren una feinada desde zona 6 perque no caiguĂ©s cap atac a les lĂ­nees. Amb l’avantatge del marcador guanyaren la confiança necessĂ ria per afrontar el cinquĂš set amb la mateix inĂšrcia i ja no deixaren reaccionar les de Petra.
 
Evidentment, el 3-2 final no era el resultat esperat abans del partit, perĂČ els dos punts i la segona victĂČria dels tres partits disputats a la segona volta no han de passar desapercebuts pels nostres que estan mostrant un nivell molt superior al de la primera volta tot i les lesions i absĂšncies de les darreres setmanes.
 
La propera setmana les solleriques visiten el CV PĂČrtol en una nova oportunitat de gaudir d’un gran partit de volei. Nines!!.. a disfrutar!!, que gran es el volei!!…
 

Comentarios cerrados